Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'ya ekletemedikten sonra dümdüz bir 6 numaraya artık ihtiyacımız yok son saniyeye kadar Gedson'u transfer etmeye çalışabiliriz artık. Bu ligde Elneny veya Dieng'siz de idare ederiz ama farkı Gedson yaratır.

Var. Kasimpasa maci kabak gibi ortada. Gedson tek basina cozemez ayrica Gedson'da da fazlaca beklenti olusturuyorsunuz.

Kasımpaşa maçı bitti Morutanın müthiş oyunu/ asisti yerine Taylanın kaptırdığı top konuşuldu. Malesef sezonun geneli için de böyle olacağını düşünüyorum. Takımın gedikleri varken iyi noktaları göze çarpmayacak, güzel transferler heba olacak.

bitmis ama maliyeti fazla gelmis bugun. maliyeti konusmadan bitirdik herhalde. :d twde engelledim gazeteci gecinen bu tarz tipleri.
Maliyeti yüksek geldi diyenler yine iyi sıkıyor. Adam sözleşmesi bitecek topçuyu kiralatmaya çalışıyor bize. Elalemin duyumcusu bilgi verirken en azından düzgün bilgi veriyor. Bizdekiler o kadar işten ve karakterden uzak ki oturdukları yerden para kazanıyorlar. Abartısız söylüyorum yarın A Spor’da işe başlayım Emre Kaplan’dan fazla inanırlar bana. Haberin çünkü bir akıl filtrelemesinden geçmesi lazım.

Kasımpaşa maçı bitti Morutanın müthiş oyunu/ asisti yerine Taylanın kaptırdığı top konuşuldu. Malesef sezonun geneli için de böyle olacağını düşünüyorum. Takımın gedikleri varken iyi noktaları göze çarpmayacak, güzel transferler heba olacak.
Taylan’ın kaptırdığıyla daha çok konuşuruz. Morutan 3 gol atar Taylan Muslera 3 gol yedirirse bir arpa boy ilerleyemeyiz

Marcao 6 numrada 8 tane sarı kart görür.. neyse ya ben 2 adam alacağımızı düşünüyorum meydan bize kaldı. Cümleten hayırlı geceler arkadaşlar..

Maliyeti yüksek geldi diyenler yine iyi sıkıyor. Adam sözleşmesi bitecek topçuyu kiralatmaya çalışıyor bize. Elalemin duyumcusu bilgi verirken en azından düzgün bilgi veriyor. Bizdekiler o kadar işten ve karakterden uzak ki oturdukları yerden para kazanıyorlar. Abartısız söylüyorum yarın A Spor’da işe başlayım Emre Kaplan’dan fazla inanırlar bana. Haberin çünkü bir akıl filtrelemesinden geçmesi lazım.
gs muhabirleri asiri capsiz. kuslarin muhabirleri karaktersiz ve algici cogu zaman ama bizimkiler kadar sıkmıyorlar

Şöyle bir tayfa var ne olursa olsun hep negatifler hep olumsuz yönden bakıyorlar takıma sanki ligin bitmesine 3 hafta kalmış da 20-30 puan gerideymişiz gibi.....

Var. Kasimpasa maci kabak gibi ortada. Gedson tek basina cozemez ayrica Gedson'a da fazlaca bekleni olusturuyorsunuz.
6 veya Gedson'dan birisi tercih edilecekse Gedson'u tercih ederim diyeyim, Eğer zaten hem 6 hem Gedson gelirse mükemmel olur ama Avrupa'da oynatamadıktan sonra 2 yabancı alacağımızı hiç sanmıyorum 1 tane alsak bile mükemmel olur.

6 veya Gedson'dan birisi tercih edilecekse Gedson'u tercih ederim diyeyim, Eğer zaten hem 6 hem Gedson gelirse mükemmel olur ama Avrupa'da oynatamadıktan sonra 2 yabancı alacağımızı hiç sanmıyorum 1 tane alsak bile mükemmel olur.

Ben 6 derdim. 6 diyip duruyoruz adini net soyleyelim, defansif pasor/oyun kurucu bir orta saha. Gedson bende cok isteri ancak onun sahanin 2 ve ucuncu bolgede yaptiklarini yapabilecek tipte/rolde birkac ikamemiz var. Ama bu takimin net defansif orta sahasi yok. Fernando gittiginden beri bosluk orasi. Bunu soyluyorum. Normalde, hem Gedson hem X gelsin. Gedson gelip defansif rol oynayacaksa, verim de alabilecegimizi dusunmuyorum. Bu oyuncu b2b oynuyor. Onde kaldiginda sorunlar daha da buyur ki gecen sene bu tip senaryolari yasadik, Gedson'a ragmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt