Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan pikmenin mutluluğu şu an sinirimi bozdu anlık aklıma geldi

Pjanic sakatlanmazsa bu sezon en az 9 puan kazandıracak duran top golü vardır beni üzen kısım bu.

Falçao bugün 88’de oyuna girmiş Kolombiya’da. Ek olarak Cuellar da 75’te oyuna girmiş. Cuellar’a çöksek ya. Her topçuya çöke çöke en sonunda biz çöktük doğrusu.

Transfer sezonu boyunca o kadar sessiz ve ani transferler geldi ki herkes bugün de aynısını bekledi. Bu kadar büyük hayal kırıklığının sebebi de bu.

İsmaila Coulibaly Belçika Ligi'nde 27 maçta 5 gol 2 asisti var. Şu herifi nasıl alamadık yav.

ülkemizdeki futbol ulemalarına oyunun ortasahada kazanıldığını anlatmak lazım. belki maç özelinde forvetin, kanat oyuncun sana maç alabilir.

fakat uzun vadede iyi ortasaha ve oyun kurgusu başarı getirir. stopere, forvete istediğini al. ortasaha patates olduktan sonra bir halt yiyemezsin.

ortasahan kalite değilse ne 1. bölgeden 3'e geçebilirsin ne de gelen atakları kesebilirsin. bu yüzden iyi oyuncularına da teneke bağlar millet.

şimdi nelsson - marcao - luyindama kötü stoperler mi? ama ne hikmetse takım herkesten gol yiyor.

ikinci olarak elindeki oyuncu kalitesini ve özelliklerini iyi analiz edip, ona göre bir oyun şablonu oluşturup, oyuncu profillerine uygun bir sistemle oynamalısın.

mesela merkezinde taylan - berkan oynuyorsa, pas oyunu yapamazsın. stoperde luyindama ile pas oyunu yapamazsın.
santrafor diagne ile tiki taka ya-pa-maz-sın.

ama luyindama ve nelssonu ortasahaya çekip iyice alan daraltabilirsin. taylan - berkan dinamizmi ile gegenpress yapabilirsin. sağ kanatta içe kat eden morutan ile boeyin atletizmini kullanabilirsin.

oldukça genç olmanın avantajını kullanıp tempo yapabilirsin.

ama kalede muslerayla defansta luyindamayla felan bu kadroyla pas oyunu oynayamazsın.

Melo, Fernando bulmak kolay olmuyor diyen teknik adamın o mevkiye hiç oyuncu almaması mantıklı değil gruplarda tokadı yedikten sonra başlar yine ben size 3 yıl dedim sabredecegiz bugün benim de canım yanıyor bunlar olacak bilmem ne vallahi sıkıldık artık Bjk nedir ne vizyonu vardır adamlar kemik gibi takım yaptı para pul değil herşey biraz şu taraftarı düşünmek gerek ligin orta halli takımları bile bize karşı hiç çekinmeden çıkıyorlar artık maçlara senelerdir cepten yiyoruz bakalım nereye kadar gidecek ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt