Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.441
- 60.433
- 3.473
Taylan berkan cica lig icin gayet kafi bi orta saha aglamalar bi turlu bitmedi derinlik icin 1-2 oyuncu daha gelsin yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 orta saha 1 irfan alalimMadem avrupa ligine adam almadılar lig için en az 2 orta saha lazım
Dün UEFA Listesine kavuşturmak için , çoğu Takım, Menajer fırsatçılık peşine düşmüştür. Rakiplerimiz yetiştirmek için de son kozlarını dün oynadı. Ayın 8’ine kadar eğer sağlam fırsat düşerse, rakiplerimizin eli kolu limit yüzünden bağlı olur. Yüzde yüz eminimki Pjanic bize de önerildi, ama birincisi o rolde Cicaldau var bizde, ikincisi bizim bu senelik çizdiğimiz transfer politikasına uymuyor.
Parayı basarsan , nerdeyse herkesi alırsın, Adana bile alıyor yani. FT haftalardır üstüne basa basa 1-8 eylül arasını işaret etti. Eminim bizimkiler de bizi mutlu edecek transferleri gerçekleştirecektir. Avrupa Grup aşamasına yetişmediği için bir burukluk var elbette. Ama ben gelecek günler için baya pozitifim.
Inşallah bu transferler olur Ocak filan duymak istemiyorumDün UEFA Listesine kavuşturmak için , çoğu Takım, Menajer fırsatçılık peşine düşmüştür. Rakiplerimiz yetiştirmek için de son kozlarını dün oynadı. Ayın 8’ine kadar eğer sağlam fırsat düşerse, rakiplerimizin eli kolu limit yüzünden bağlı olur. Yüzde yüz eminimki Pjanic bize de önerildi, ama birincisi o rolde Cicaldau var bizde, ikincisi bizim bu senelik çizdiğimiz transfer politikasına uymuyor.
Parayı basarsan , nerdeyse herkesi alırsın, Adana bile alıyor yani. FT haftalardır üstüne basa basa 1-8 eylül arasını işaret etti. Eminim bizimkiler de bizi mutlu edecek transferleri gerçekleştirecektir. Avrupa Grup aşamasına yetişmediği için bir burukluk var elbette. Ama ben gelecek günler için baya pozitifim.
Aytaci özel hazirlamak lazim artik yapacak birsey yok. Fena da baslamamisti hazirlik maclarinda. Aslinda aytac iyi bir orta saha, elimizdekilerin kiymetini bilelim renttaşlar
Sen milletin moralini bozarsin psikiyatr beyUsta psikiyatri alaninda 4 senedir doktora calismasi yurutuyorum, daha senin gibi pozitif nasil olunur cozemedim. Umarim hayatinda hersey pozitif ilerler renktas
Usta psikiyatri alaninda 4 senedir doktora calismasi yurutuyorum, daha senin gibi pozitif nasil olunur cozemedim. Umarim hayatinda hersey pozitif ilerler renktas
Dün UEFA Listesine kavuşturmak için , çoğu Takım, Menajer fırsatçılık peşine düşmüştür. Rakiplerimiz yetiştirmek için de son kozlarını dün oynadı. Ayın 8’ine kadar eğer sağlam fırsat düşerse, rakiplerimizin eli kolu limit yüzünden bağlı olur. Yüzde yüz eminimki Pjanic bize de önerildi, ama birincisi o rolde Cicaldau var bizde, ikincisi bizim bu senelik çizdiğimiz transfer politikasına uymuyor.
İlk 3 maç bu izlemini vermedi maalesefTaylan berkan cica lig icin gayet kafi bi orta saha aglamalar bi turlu bitmedi derinlik icin 1-2 oyuncu daha gelsin yeter
2 li orta saha illaki olur hocam bence. Taylan berkan taylan aytaç berkan aytaç omer hatta nelsonMus
Boey - Nels - Marcao - PVA
Taylan
Morutan - Cicaldau - Kerem
Halil - Mo
Buna evrilecek gibiyiz
Fb de bjkde dahada transfer yapmazlar. Her yeri doldurdular + yabanci yerleri kalmadi. Bjk 17de su anDün UEFA Listesine kavuşturmak için , çoğu Takım, Menajer fırsatçılık peşine düşmüştür. Rakiplerimiz yetiştirmek için de son kozlarını dün oynadı. Ayın 8’ine kadar eğer sağlam fırsat düşerse, rakiplerimizin eli kolu limit yüzünden bağlı olur. Yüzde yüz eminimki Pjanic bize de önerildi, ama birincisi o rolde Cicaldau var bizde, ikincisi bizim bu senelik çizdiğimiz transfer politikasına uymuyor.
2 orta saha 1 irfan alalim
Taylan berkan cica lig icin gayet kafi bi orta saha aglamalar bi turlu bitmedi derinlik icin 1-2 oyuncu daha gelsin yeter
İlk 3 maç bu izlemini vermedi maalesef