Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılacak açıklama belli. Oyuncularımıza beklediğimiz teklifler gelmediği için istediğimiz satışları yapamadık. Dolayısıyla yeni transferlere yer açamadık, kaynak yaratamadık bla bla bla. Transfer dinamik bir süreçtir kadromuza güveniyoruz Ocak'ta görüşürüz. İstiklal Marşı ve kapanış

🤮
Bence aksine PSV macinda oldugu gibi diger takimlar 02.09. de listenin verilecegini bildigi icin fiyat yükseltti filan diyebilirler yine.

8 eylüle kadar şöyle bişeye ihtiyacımız var moralmanımız için

20210903_113138.webp

Hollandada yasayan ve ligi takip eden birisi olarka diyorum. Harroui iyi topcu fakat beklentileri tam karsilamayabilirdi. Abartildigi kadar ust duzey bir topcu degil.

Bende El neny transferine sicak bakmiyordum. Maliyetleri ghezzal gibi olacakti. Gereksiz bir yatirim olurdu.
valla 25 altı hatta 23 altı oyuncu istiyorum ben gedson olmuyorsa

yada çok üst düzey vidal najingolan tarzı bir ön libero fırsat transferi olarak gelirse kabulüm olur.

Orta saha olmadan neyin iskeletini kuruyoruz, g.t ayrı, baş ayrı oynuyor takımda

Ben halen gedsonun son güne kadar beklenecegini düşünüyorum. Yoksa bir orta saha kesin alınırdı. Avrupa Taylan veya Berkan 6 noda çıka feg şeklinde idare edilir diye olan yapılmıştır muhtemelen. Umarım herşey güzel olur..

Avrupa'yı dilde onemseyip eylemde onemsemiyecez işin özü bu,kadromuzda tamam sayılır eksiğimiz ortasaha kaldı ligte yarışta kalmak için ortasaha çok önemli transferde strateji hatası yapmasak şu ana kadarki en başarılı kulüp bizdik çünkü hem fener hem özellikle 8jk tamamen panik transferleri yaptılar

Harroui tam aradigimiz topcu idi. Orta sahayi iki yonlu oynamayi seven bir futbolcu idi hucuma cikmayi seven bir defansif orta saha. isteyeseydik eminim alabilirdik, sanirim oda bizi istiyordu Berkan'in fotografini filan begenmesinden belliydi.
merak ediyorum neden olmadı bu transfer bence fatih terimin listesinin başında olmadığıu için

Ayrıca şu piyanic hamlesini ben cidden hiç takmıyorum. Bjk o bölgede texiera piyanic beraber oynatırsa sıkıntı yaşar. Ayrıca Türk oynatma zorunluluğu bjk nin ligde orta alanda sıkıntı yaşamasına sebep olabilir. Zamanında bizde örnekleri var. Neyse benim beklentim bu yönde gorecez hep beraber. Lig uzun sakatlığı herşeyi var. Bizim orta saha transferi yapmamız durumda Muhammed i de duzeltebilirsek sorun yasayacagimizi sanmıyorum..

Bence sampiyon olsalar bile batma ihtimalleri yüksek çünkü seneye şampiyon doğrudan gidemiyor şampiyonlar ligine ön eleme oynayacak. Bizim takımlarda sezon bsslarini hic hazirlanamazlar seneye takim bulunduramayabiliriz.
Besıktas gecıcı transfer polıtıkası uyguluyor ama soyle bır durum var bız Sneıjderı aldıgımız da euro 3.5 felandı senelık 5 mılyon euro dan 20 mılyon tl cıvarı yapıyordu bugun 3 mılyon euro 30 mılyon tl yapıyor basarı sart gıbı bır duruma gelıyor kalıcı basarı ıcın bızım ızledıgımız yol dogru ama orta saha dun yetısecektı orda buyuk hata yaptılar Berkan Morutan Cıcaldau Boey Nıelsson Marcao Kerem Mostafa Muhammed bu oyuncuların hepsı para edecek duzeyde yeter kı bır takım olalım transfer polıtıkasından sasmayalım zamanla basarılarda gelecektır.

Abi menemencilerin Pjanic aldığı yerde bizim orta saha alamamış olmamız kesinlikle kabul edilemez. Aklım almıyor bu durumu. İster ŞL'ye gitsin ister uzaya gitsin, Galatasaray bir markadır, bu ülkenin Avrupa'ya açılan kapısıdır. Pjanic'in bu ülkeye gelme ihtimali varsa hele hele 2.7 milyon € gibi maliyetle gelme imkanı varsa bunun adresi Galatasaray olmalıydı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hagı gelmısken Oglunu da alaydık formanın arkasında Hagı goruruz.

Dediğiniz gibi arkadaşlar en kötü ihtimalle Boey gibi 1-2 milyona bir adam alıp getirirlerdi scout transferi fakat bunu yapmadıysak demek ki hala Gedson'u bekliyoruz demektir. İhtimal var halen. Büyük risk aldık inşallah patlamayız.

8taş bizim 2017/2017 sezonunda yaptığı hatayı yapiyor diyorsunuz ama rakamlar pek öyle söylemiyor ne maliyet ne yaş olarak

Ekli dosyalar

• 20210903_094455.webp
    20210903_094455.webp
    84,6 KB · Görüntüleme: 171
  • 20210903_094451.webp
    20210903_094451.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 153
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt