Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu takımın konferans ligini bile alması imkansız
Bu takımın evet ama çöpleri kovup free klasmanında veyahut boey klasmanından 4 tane transfer ile bu takım Avrupa'da yarı final oynar. Tabi bunların başına buz kovası üzerinde filozofluk yapan birine değil taktik nedir, rakip nasıldır analiz edip dünyayı kendi oyuncularına dar edecek bir hoca gerekiyor.
Yoksa bu mentaliteyle zaten konferansta gruptan çıkamazsın

Bjk'nin simdiki kadrosu bizim Lemina Nzonzi takimindan hucum bakimindan daha iyi. Lemina, Nzonzi, Seri, Belhanda filan hucum olarak cok kotuydu + olarak Falcao da sakatlandi.
Batshuayi iyi katki verirse sampiyon olurlar. 1 - 2 mac daha izlemek lazim.
Sahsen, Avrupa'da oynamasa da 1 veya 2 tane orta saha %100 isterim.
Bu arada, Sali - Carsamba oynamak Persembe'ye gore daha avantajli gibi.

İddia ediyorum ligin 8.haftasından sonra Berkan ve cicaldau yu öve öve bitiremicek taraftarımız ikiside çık yerinde bir transfer arkalarına 6 numara gelirse çok farklı katlı vereceklerdir emin olun

Hoca da bundan sonra artık hayalim var vs diyip boş yapmasın.
Lig için Gedson'u alıp şampiyon olayım kafi kafasıyla AL'ye Taylan ile girmeyi göze alıyorsan senin Avrupa'dan en ufak bir beklentin yoktur demektir.
PSV'ye karşı da nasılsa eleniriz transferlerde acele etmeyelim kafasıyla yola çıkılmıştı.
GS daha maç başlamadan Avrupa'da yenilgiyi kabullenmez arkadaş. Kariyerinde AL kupası olan adam küçük olsun bizim olsun zihniyetine evrildi. Sanırsın ligde şampiyonluğa hasretiz.

O Galatasaray rahmetli olali baya oldu.

Yeni Türkiyemizde yeni Galatasarayimiz var.

Kendini avutuyorsun gibi geldi bana Pjanic bize gelse burada 100 sayfa coşku mesajları atilirdi. Tamam 7 milyon stopere veriyorsun tamam 6.5 çicaldauya veriyorsun ki buradaki insanların %99u adini ilk defa duydu. Ama orta sahaya en az 2 adam lazımken UEFA listesine bir tane dahi adam yazdiramiyorsun nerede planlama? Bonservis harcamadin desen deli gibi bonservis harcadık 3-4 yıldır ödemediğimiz paraları ödedik neden bu takımın hala en önemli bölgeleri eksik. Neden hala bu takımın kilit açacak oyuncusu eksik. Örnek bir derbide adamların duran toptan veya duran oyundan bize gol atacağı şuan en az 4 oyuncusu var bizden kimi sayabilirsin? Saçma saçma işler yapıldı bu sene de, 10 maç kötü gitsin görücem ben o gençlesmeyi sanki adam akıllı oyuncu satabiliyoruz

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genç ve maaşı düşük futbolcuları ,üstelik milli takımlarında oynuyorsa çok rahat satabiliriz.
Satamıyoruz dediklerimiz hep texeira tarzı düşün 30 + yaş ve kapı gibi sözleşmeli futbolcularmız.
O müthiş top oynayan ve opsiyonu olmayan Ghezzalı bu sene 3.5 m€ ya kimse almadıysa ne zaman alacak soruyorum sana.
Ben yapılanmamıza inanıyorum, inşallah tutacaklar ve 10 üstü milyonlara satışları gerçekleşecek.
Bu demek olmuyor ki eksiklerimiz yok, katılıyorum orta saha transferini en başta yapacaktık eyvallah ama demekki Gedson transferi herşeyden önemli Fatih hoca için .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendini avutuyorsun gibi geldi bana Pjanic bize gelse burada 100 sayfa coşku mesajları atilirdi. Tamam 7 milyon stopere veriyorsun tamam 6.5 çicaldauya veriyorsun ki buradaki insanların %99u adini ilk defa duydu. Ama orta sahaya en az 2 adam lazımken UEFA listesine bir tane dahi adam yazdiramiyorsun nerede planlama? Bonservis harcamadin desen deli gibi bonservis harcadık 3-4 yıldır ödemediğimiz paraları ödedik neden bu takımın hala en önemli bölgeleri eksik. Neden hala bu takımın kilit açacak oyuncusu eksik. Örnek bir derbide adamların duran toptan veya duran oyundan bize gol atacağı şuan en az 4 oyuncusu var bizden kimi sayabilirsin? Saçma saçma işler yapıldı bu sene de, 10 maç kötü gitsin görücem ben o gençlesmeyi sanki adam akıllı oyuncu satabiliyoruz

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2017 18de de bjk böyle kadro kurmuştu uçuyor kaçıyordu

sonra ne oldu aldıklarını gönderene kadar anaları ağladı

hatta bizi de yenmişlerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt