Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinan gümüs kadro disi birakilmis. Yükleniyor mu yüklenmekte olan

renktaş Hagi çok statik ya cicaldau aşırı klas teknik bi adam nasıl aynı standartta
Hagı cok statık degıl aslında beklenen patlamayı yapamadı teknık klası cok ıyı.Hagı ıle Cıcaldau alt yas kategorılerınde ve suan Romanya mıllı takımında beraber oynadılar Hagı gecen sene de fena performans gostermedı Sut ve asıst ozellıgı Cıcaldau nun da Hagının de cok ıyı bence asıl aradıgımız adam sahsen ben burda hazır Rangers da yedege dusmusken affetmez alırdım

Bizim takım kötü değil sadece zamana ihtiyacı var. Berkan ile Taylan'ı sadece Türk oldukları için kötü görüyorsunuz sanırım. Ama ikisi de iyi oyuncular. Oraya alınacak bir Gedson takviyesi işleri daha da iyi yapacaktı, çünkü Gedson ile aşımız tutmuştu. Defans için de Marcao kesinlikle kalması gerekiyordu. Nelson için henüz erken ama bence Nelson-Marcao tandemi denenmeli. Bekler için de şu an sorun gözükmüyor, yedekler de sorun var sadece. Morutan ve Cicaldau kalitesini belli etti; zamanla bir sakatlık olmazsa iyi işler yapacaklarını düşünüyorum. Forvet için biraz şüphelerim var ama bence forvet hattında Halil daha mantıklı bir seçim gibi gözüküyor; diğer iki adaya göre. Yerli kaleci fikrine de katılıyorum.

Bunların dışında takım hem genç hem de koşan bir takım olacak, burası belli. Kasımpaşa'da bırakılan puana çok aldanmayın. Fiziksel olarak takım gelişirse çok iyi yerlere geleceğinden hiç şüphem yok. Bizim için şampiyonluktan çok, iyi futbol oynamak önemli olmalı. Zaten iyi futbol oynadıktan sonra başarılar gelecektir. Taktiksel ve fiziksel olarak gelişmemiz lazım. FT takımı iyi kurdu bu sefer ama kendisi üstesinden gelecek mi bu tartışılmalı.

Her defanstan gelen topu sektiriyorlar. top teknigi ikisindede sifir. tamam ikiside iyi mücadele ediyor ama mevkileri defansin önündeki orta saha degil.

oraya top teknigi yüksek lemina, gedson gibi biri gerekiyor. taylan, berkan'la cok zor bir sezon geciririz.

Dün Romen milli takımı baya iyiydi. Cica'yı ilk kez görsem "biz de böyle adam almalıyız" derdim

Bu kadar karaları bağlamayın.

Randers (2. maç) ve kasımpasa (ilk yarı) oynadığımız oyun göze çok hoş geliyordu ve biraz gününde olsa diagne farka gitmiştik.
Gelen topçulardan 1 tanesinde bile ulan buna ne gerek vardı diyeceğimiz bir adam yok bu yüzden yönetime hocaya sallamaya gerek yok.

Ayrıca avrupada her sene kupa için oynuyormuşuz gibi avrupaya yetişmiyorsa artık hiç almayın tribinide doğru bulmuyorum. Yerli kaleci + Dieng tarzı orayı süpürecek bir 6 numara alırsak bu takım ligi götürür

Merak ediyorum Marcao'yu idmana ve Avrupa maclarina nasil entegre edecegiz. Cok kritik bir hamle olacak.

1630662224126.png

İş sana düştü Dieng Reis..

Dieng arkada adam yerken Rumenler ilerde işi bitirir.

Hic yoksa Dieng alinsin aslinda pek sicak bakmiyordum ama simdi lazim olacak.

Dieng ndiaye çok 2 olur işin Aslı Dieng gelirse tempolu bir orta sahamız olur rakibi boğarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt