Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.704
- 40.436
- 3.413
Kendi kendine mi yaziyor yakup bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi kendine mi yaziyor yakup bey
Yanlış bir transfer yapılacağına hiç yapılmamasını tercih ederim ki Dieng' in yanlış profil olduğundan neredeyse eminim...Su Dieng midir nedir onu getirin bari. Yine en zayif orta saha bizde olacak yoksa.
Random profil çok ciddiye almamak lazım bu profili
6 numara muhabettinden dolayi baska bir isim de yok ortada, bir tek Okay sanirim.Yanlış bir transfer yapılacağına hiç yapılmamasını tercih ederim ki Dieng' in yanlış profil olduğundan neredeyse eminim...
Katılıyorum ama henüz hamleleri tamamlamadan konuşmalarıda riskli, bizim taraftar kızgın(ben dahil) ama çoğuda sabırsız şekilde tepkili. Arkasını düşünmeden tepki gösteren de çok. Transfer(ler) gelsin bir şeyler duyacağımıza eminim.yönetim kanadından bir açıklama gelse iyi olurdu
dünyanın en kötü futbolcusu gibi
gidiyoooo
Net Okay' ı tercih ederim; 27 yaşında, Süper Ligdeki en üst düzey performansı sonrası La Liga ve EPL de de gayet iyi performans göstermiş, MT ın değişmez oyuncusu olabilmiş, Hocanın vazgeçemediği 4-1-4-1 dizilişinde defansın önündeki '1' in hakkını veren, üstelik yerli bir futbolcu...6 numara muhabettinden dolayi baska bir isim de yok ortada, bir tek Okay sanirim.
gidiyoooo