Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su Dieng midir nedir onu getirin bari. Yine en zayif orta saha bizde olacak yoksa.
Yanlış bir transfer yapılacağına hiç yapılmamasını tercih ederim ki Dieng' in yanlış profil olduğundan neredeyse eminim...

1630679594975.webp

yönetim kanadından bir açıklama gelse iyi olurdu
Katılıyorum ama henüz hamleleri tamamlamadan konuşmalarıda riskli, bizim taraftar kızgın(ben dahil) ama çoğuda sabırsız şekilde tepkili. Arkasını düşünmeden tepki gösteren de çok. Transfer(ler) gelsin bir şeyler duyacağımıza eminim.

Malum çöp taufanin yedirdigi goller ve hatalarını uzun bir video yapıp hocaya çin işkencesi gibi izletmek lazım bakalım sonra ne dusunecek

Emre gitti kaldi babel omer arda bunlardan da kurtulsak da 60 sonrasi oyuna girme cilemiz bitse.

6 numara muhabettinden dolayi baska bir isim de yok ortada, bir tek Okay sanirim.
Net Okay' ı tercih ederim; 27 yaşında, Süper Ligdeki en üst düzey performansı sonrası La Liga ve EPL de de gayet iyi performans göstermiş, MT ın değişmez oyuncusu olabilmiş, Hocanın vazgeçemediği 4-1-4-1 dizilişinde defansın önündeki '1' in hakkını veren, üstelik yerli bir futbolcu...

Dieng ise 24 yaşında ve henüz ispatladığı hiçbir şey olmayan, saçma sapan bir ligde ne oynadığı belirsiz, ileri-geri deli danalar gibi koşuşturan, tam lazım olduğunda olması gereken yerde bulamayacağın, oyun zekası düşüklüğü kolayca anlaşılan bir futbolcu. Bundan Galatasaray' a 6 numara geliştirmek, Mustafa Denizli' nin İorfa' dan santrfor yaratmaya çalışması kadar ümitsiz bir deneme-fantezi olacaktır; hiç sırası değil!..

umarım şov yapmak için gidip saçma sapan işler yapmazlar. bu saatten sonra dos'a melo bile çeksen avrupa'da oynayamıyor zaten.

ayrıca 1-2 transfer yaparak şampiyonluğun en güçlü adayı felan da olmayacağız. madem genç ve potansiyelli bir kadro kurduk, sabredeceğiz. bu yüzden 2 tane scout os transferine tamamım.

yeter ki sahada bir oyun şablonu görelim. oyundaki gençler gün geçtikçe üstüne koyarak ilerlesin. bu yıl şampiyon olamasak da kabulüz.

diğer yıl kalan eksiklerde giderilip hem avrupa hem tr için oynayalım.

Emre Akbaba,Fatih ve Babel gidip bir tanede orta saha alabilirsek genel olarak muhteşem bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt