- 16 Haziran 2010
- 204.629
- 156.896
- 6.838
Ucak inmek uzere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dua et transferler yetişsin yoksa bütün forum stres atmak adına adresine gelmek isteyebilirEn başta belirtmek isterim ki Hakan Düz'ün bahsettiği üyelerden biri değilim. Sadece bir forumdan diğer foruma laf edenlere adres göstermeye geldim
![]()
@Hakan DuzEn başta belirtmek isterim ki Hakan Düz'ün bahsettiği üyelerden biri değilim. Sadece bir forumdan diğer foruma laf edenlere adres göstermeye geldim
![]()
Türkiye'de maç kazandıran kaleciler arasına adını altın harfle yazdı Muslera gidecekse de efsane olarak yollar ayrılmalı.Forumdaki Muslera düşmanlığına bir son verin ya. Boku çıktı artık. Muslera mı dedi bana bu kadar para verin diye. Kaç tane kupa aldık ayıptır ya. Sen nesin ne faydan oldu Galatasaraya da kulübün sembol isimlerinden birine düşmanlık ediyorsun. ?
Ekli dosyayı görüntüle 138182Ekli dosyayı görüntüle 138183
Bizim transferler -----------------------------------------------------Besiktasin transferleri
Düşman olanları bilmem ama evet Muslera dedi "Bana bu kadar para verin." diye.Forumdaki Muslera düşmanlığına bir son verin ya. Boku çıktı artık. Muslera mı dedi bana bu kadar para verin diye. Kaç tane kupa aldık ayıptır ya. Sen nesin ne faydan oldu Galatasaraya da kulübün sembol isimlerinden birine düşmanlık ediyorsun. ?
Assuncao son olur gibiiki tane isterim
Lense daha cok benziyorBelhanda'ya benzerliği gözümü yaşarttı.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam ama Fatihle başladık sezona ve bu adamın ayağı kırıldı. Döndü 30 şutun 27 sini çıkardı yapma gözünü seveyim Adminim.Düşman olanları bilmem ama evet Muslera dedi "Bana bu kadar para verin." diye.
Muslera okunu ilk atan benim attım atalı da sıçtıkça sıçıyor, o sözleşme varken seve seve de oynatıcaz ama geçmiş geçmişte kaldı, ısrarla kaç tane kupa aldık diye savunmak da düşman olmak kadar yanlış.
Forumdaki Muslera düşmanlığına bir son verin ya. Boku çıktı artık. Muslera mı dedi bana bu kadar para verin diye. Kaç tane kupa aldık ayıptır ya. Sen nesin ne faydan oldu Galatasaraya da kulübün sembol isimlerinden birine düşmanlık ediyorsun. ?

Adem sende biraz Beşiktaş takıntısı var gibi, geçenlerde de başka bir Adem'de de vardı, neden acabaEkli dosyayı görüntüle 138182Ekli dosyayı görüntüle 138183
Bizim transferler -----------------------------------------------------Besiktasin transferleri
Ben yaptım, sorun olmuyor.@Melih Peker Aşı olduktan hemen sonra masturbasyon yapmak yasak mı?
Aman abi büyüklük sende kalsınEn başta belirtmek isterim ki Hakan Düz'ün bahsettiği üyelerden biri değilim. Sadece bir forumdan diğer foruma laf edenlere adres göstermeye geldim
![]()
Forumdaki Muslera düşmanlığına bir son verin ya. Boku çıktı artık. Muslera mı dedi bana bu kadar para verin diye. Kaç tane kupa aldık ayıptır ya. Sen nesin ne faydan oldu Galatasaraya da kulübün sembol isimlerinden birine düşmanlık ediyorsun. ?