Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En başta belirtmek isterim ki Hakan Düz'ün bahsettiği üyelerden biri değilim. Sadece bir forumdan diğer foruma laf edenlere adres göstermeye geldim 📿:ubulut:

mma-ring-general.webp
Dua et transferler yetişsin yoksa bütün forum stres atmak adına adresine gelmek isteyebilir :ROFLMAO:

Forumdaki Muslera düşmanlığına bir son verin ya. Boku çıktı artık. Muslera mı dedi bana bu kadar para verin diye. Kaç tane kupa aldık ayıptır ya. Sen nesin ne faydan oldu Galatasaraya da kulübün sembol isimlerinden birine düşmanlık ediyorsun. ?
Türkiye'de maç kazandıran kaleciler arasına adını altın harfle yazdı Muslera gidecekse de efsane olarak yollar ayrılmalı.
Performans kalecisi değildir maç kazandıran kalecidir Muslera.Sümüklü irfan ersin altay bunlar muslera'yı playstationda alınca heyecanlanan kalecilerdi başımıza Muslera muadili kesildiler nasıl olduysa.

Forumdaki Muslera düşmanlığına bir son verin ya. Boku çıktı artık. Muslera mı dedi bana bu kadar para verin diye. Kaç tane kupa aldık ayıptır ya. Sen nesin ne faydan oldu Galatasaraya da kulübün sembol isimlerinden birine düşmanlık ediyorsun. ?
Düşman olanları bilmem ama evet Muslera dedi "Bana bu kadar para verin." diye.

Muslera okunu ilk atan benim attım atalı da sıçtıkça sıçıyor, o sözleşme varken seve seve de oynatıcaz ama geçmiş geçmişte kaldı, ısrarla kaç tane kupa aldık diye savunmak da düşman olmak kadar yanlış.

Düşman olanları bilmem ama evet Muslera dedi "Bana bu kadar para verin." diye.

Muslera okunu ilk atan benim attım atalı da sıçtıkça sıçıyor, o sözleşme varken seve seve de oynatıcaz ama geçmiş geçmişte kaldı, ısrarla kaç tane kupa aldık diye savunmak da düşman olmak kadar yanlış.
Tamam ama Fatihle başladık sezona ve bu adamın ayağı kırıldı. Döndü 30 şutun 27 sini çıkardı yapma gözünü seveyim Adminim.

Muslera'yı eleştirmek için lisans çıkartıp bizim kulübe transfer olup Muslera'dan formayı almak gerekiyormuş anladığım kadarıylan. Yandık o zaman, yeni bir sözleşmeyi haketti bile :hehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt