Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ama Fatihle başladık sezona ve bu adamın ayağı kırıldı. Döndü 30 şutun 27 sini çıkardı yapma gözünü seveyim Adminim.
Bu savunma da hatalı. Fatih ve Okan varken ligin açık ara en az gol yiyen takımıydık mı diyeyim ben de karşılık olarak?

30 şutun 27sini çıkardıktan sonraki 30un da yarısını yedi mi diyeyim?

35+ yaşında dünya üzerinde 3 senelik sözleşme alan tek bir oyuncu yok, hele de bu maaşla, bunları mı yazayım?

Sıçmaya devam ederse ama kupalar diye savunmaya devam mı edelim? Uruguayın da 15 yıldır kalecisi, gidip bakın onlar neler yazıyor.

Mental sıkıntıları var ve bunu aşamazsa Muslera çok can sıkacak, gerçekleri göz ardı edersek sonunda pişman oluruz.

Muslera'yı eleştirmek için lisans çıkartıp bizim kulübe transfer olup Muslera'dan formayı almak gerekiyormuş anladığım kadarıylan. Yandık o zaman, yeni bir sözleşmeyi haketti bile :hehe:
Muslera eleştirilmez değildir. Lakin düşmanlık boyutu farklı. Size Karpuzcular müstehak.

IMG_1283.webp

Benziyorlarda birbirlerine

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

asuncayonun ucagi indi mi?

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bu savunma da hatalı. Fatih ve Okan varken ligin açık ara en az gol yiyen takımıydık mı diyeyim ben de karşılık olarak?

30 şutun 27sini çıkardıktan sonraki 30un da yarısını yedi mi diyeyim?

35+ yaşında dünya üzerinde 3 senelik sözleşme alan tek bir oyuncu yok, hele de bu maaşla, bunları mı yazayım?

Sıçmaya devam ederse ama kupalar diye savunmaya devam mı edelim? Uruguayın da 15 yıldır kalecisi, git bak onlar neler yazıyor.

Mental sıkıntıları var ve bunu aşamazsa Muslera çok can sıkacak, gerçekleri göz ardı edersek sonunda pişman oluruz.
Mental olarak iyileştirebilir gerekirse yedek bırakırsın. Forumunu yakalamasını sağlarsın. Ya Admin forumun geneli Fatihin ve okanin sülalesine sövüyordu yapma gözünü seveyim. Ücreti revize eder teklif götürürsün ama bu şekilde düşmanlık yapmak doğru degil. Muslera o parayı istediyse yönetimde vermeseydi.

Muslera eleştirilmez değildir. Lakin düşmanlık boyutu farklı. Size Karpuzcular müstehak.

muslera'nın yerine başka bir kaleci istemekte düşmanlık oluyor hea vay arkadaş ne bu romantizm, ne bu vefa yav. kulüpte para kalmadı şu vefa romantikliğinden. 35 yaşında ki adamın geçmişini ele alıp, geleceği için wonderkid muamelesi yapıyonuz ilginç.

melo'da gelsin yarın başlasın işe assuncao'nun yanında, elmander'i de getirelim ileriye

Mental olarak iyileştirebilir gerekirse yedek bırakırsın. Forumunu yakalamasını sağlarsın. Ya Admin forumun geneli Fatihin ve okanin sülalesine sövüyordu yapma gözünü seveyim. Ücreti revize eder teklif götürürsün ama bu şekilde düşmanlık yapmak doğru degil. Muslera o parayı istediyse yönetimde vermeseydi.
Levent, forumda sövülmeyen topcu mu kaldi?

Bahsettiğim de bu, Muslera'nın yedek kalma ihtimali yok. Yönetimi de suçlayamazsın bu konuda, sözleşme günü herkes maaşa az bile diyordu. 35 yaşından sonra sözleşmeler 1 yıllık imzalanmalı zaten niye 3 sene imzaladık anlamak güç.

Okan son maçlarda kötü değildi; Okann iyi çocuk bizim seviyemizde de görmüyorum ama çok kötü değildi kesinlikle geçen sezonun ilk yarısında. Bu zaten en az gol yiyen takım olmamızı değiştirmiyor.

Ücret revizesini de kabul edeceğini sanmıyorum fazla.

Düşman olanları bilmem ama evet Muslera dedi "Bana bu kadar para verin." diye.

Muslera okunu ilk atan benim attım atalı da sıçtıkça sıçıyor, o sözleşme varken seve seve de oynatıcaz ama geçmiş geçmişte kaldı, ısrarla kaç tane kupa aldık diye savunmak da düşman olmak kadar yanlış.
Geçmiş geçmişte kaldı, ısrarla kaç kupa aldık diye savunmak da düşman olmak kadar yanlış. O yüzden Fatih Terim‘in gönderilmesi en büyük transfer olur Muslerayla birlikte.

Gedsonun tavrına bağlı transferini yapabiliriz önümüzdeki dönemde eğer bugün olmayacaksa özel jet felan belki taraftara büyük bi mutluluk yaşatmak istiyorsa yönetim.ama bu dönem görünen o ki gedson olmadı diye bakmalıyız.gedson bizi istemeyi sürdürür benficaylada uzatmazssa ben inanıyorum devre arası 10 m diye haber yollar benfica.benimkisi tahmin tabii gerçeği ancak Allah c.c bilir herzaman

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt