Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
mendyi alalım ts maçına oynasın orta saha yol geçen hanı olacak yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takinti yapmaya degmeyecek kadar kucuk klup. Oyle bir izlenim biraktiysam benim hatamdirAdem sende biraz Beşiktaş takıntısı var gibi, geçenlerde de başka bir Adem'de de vardı, neden acaba
Bu savunma da hatalı. Fatih ve Okan varken ligin açık ara en az gol yiyen takımıydık mı diyeyim ben de karşılık olarak?Tamam ama Fatihle başladık sezona ve bu adamın ayağı kırıldı. Döndü 30 şutun 27 sini çıkardı yapma gözünü seveyim Adminim.
Muslera eleştirilmez değildir. Lakin düşmanlık boyutu farklı. Size Karpuzcular müstehak.Muslera'yı eleştirmek için lisans çıkartıp bizim kulübe transfer olup Muslera'dan formayı almak gerekiyormuş anladığım kadarıylan. Yandık o zaman, yeni bir sözleşmeyi haketti bile![]()
Bidaha hata yapma Adem.Takinti yapmaya degmeyecek kadar kucuk klup. Oyle bir izlenim biraktiysam benim hatamdir
Mental olarak iyileştirebilir gerekirse yedek bırakırsın. Forumunu yakalamasını sağlarsın. Ya Admin forumun geneli Fatihin ve okanin sülalesine sövüyordu yapma gözünü seveyim. Ücreti revize eder teklif götürürsün ama bu şekilde düşmanlık yapmak doğru degil. Muslera o parayı istediyse yönetimde vermeseydi.Bu savunma da hatalı. Fatih ve Okan varken ligin açık ara en az gol yiyen takımıydık mı diyeyim ben de karşılık olarak?
30 şutun 27sini çıkardıktan sonraki 30un da yarısını yedi mi diyeyim?
35+ yaşında dünya üzerinde 3 senelik sözleşme alan tek bir oyuncu yok, hele de bu maaşla, bunları mı yazayım?
Sıçmaya devam ederse ama kupalar diye savunmaya devam mı edelim? Uruguayın da 15 yıldır kalecisi, git bak onlar neler yazıyor.
Mental sıkıntıları var ve bunu aşamazsa Muslera çok can sıkacak, gerçekleri göz ardı edersek sonunda pişman oluruz.
Muslera eleştirilmez değildir. Lakin düşmanlık boyutu farklı. Size Karpuzcular müstehak.
Gomis - Mendy ikilisinden daha net benziyorlarEkli dosyayı görüntüle 138190
Benziyorlarda birbirlerine
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ona çıkarmadık. keşke babel'e de çıkarılmasaydı. bir yabancı daha alabilirdikomar lisansı var mı tff'de?
Levent, forumda sövülmeyen topcu mu kaldi?Mental olarak iyileştirebilir gerekirse yedek bırakırsın. Forumunu yakalamasını sağlarsın. Ya Admin forumun geneli Fatihin ve okanin sülalesine sövüyordu yapma gözünü seveyim. Ücreti revize eder teklif götürürsün ama bu şekilde düşmanlık yapmak doğru degil. Muslera o parayı istediyse yönetimde vermeseydi.
Mental olarak iyileştirebilir gerekirse yedek bırakırsın. Forumunu yakalamasını sağlarsın. Ya Admin forumun geneli Fatihin ve okanin sülalesine sövüyordu yapma gözünü seveyim. Ücreti revize eder teklif götürürsün ama bu şekilde düşmanlık yapmak doğru degil. Muslera o parayı istediyse yönetimde vermeseydi.
Geçmiş geçmişte kaldı, ısrarla kaç kupa aldık diye savunmak da düşman olmak kadar yanlış. O yüzden Fatih Terim‘in gönderilmesi en büyük transfer olur Muslerayla birlikte.Düşman olanları bilmem ama evet Muslera dedi "Bana bu kadar para verin." diye.
Muslera okunu ilk atan benim attım atalı da sıçtıkça sıçıyor, o sözleşme varken seve seve de oynatıcaz ama geçmiş geçmişte kaldı, ısrarla kaç tane kupa aldık diye savunmak da düşman olmak kadar yanlış.