Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.094
- 36.611
- 2.773
Muslera-Boey-Nelsson-Marcao-Pva-Assunçao-Cicaldau-Berkan-Morutan-Kerem-Halil (Mohammed)
Islandım.
sakin olalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera-Boey-Nelsson-Marcao-Pva-Assunçao-Cicaldau-Berkan-Morutan-Kerem-Halil (Mohammed)
Islandım.
Islandım.

Hocaya fena olmayan bir malzeme verildi bu sene, düzgün futbol oynayamazsak sezon sonu bence ayrılmalı,bunu Terimci biri olarak söylüyorum yıllardır savundum forumda.Muslera da Terim de sezon içerisinde toparlayamazlarsa evet gitmeliler.
Bu mesajı dün yazdın, bugün gönderdin sanırım renktaş?Bilemiyorum neden ama gecen sezon lige basladigimizda gayet heyecanliydim ve umitliydim. Bu sezon pek yok gibi. Orta saha cok canımı sıkıyor.
Kalecilerin uzun süre oynaması ayrı konu, Buffon o süreçlerde as kaleci yerine yedek kaleci oldu daha çok.Normal futbolcularla kalecileri aynı tutmamak gerekir. Buffon 42 yaşına kadar oynadı, Mondragon 41inde dğnya kupası maçı var.
Kaleci için 35 yaş çok önemliş değil 3 senelik anlaşabilirsin ve verilen para da normal, daha önce 3,5 alıyordu en çok kazananlardan biri idi.
Sorun Muslera'nın adına yakışır bir başlangıç yapamamış olması. Elbette toplayacaktır kendine gelecektir. O zaman ne sözleşmesi konuşulur ne aldığı para konuşulur. Muslera'ya bir kaç maç hata yaptı diye çöp muamelesi yapan taraftarları okumadan direk atlıyorum. Onlar yeni nesil apaçi taraftar benim gözümde. Biz 14 sene şampiyon olmadan bile takıma sahip çıkan taraftarların bakışı ile yaşıyoruz taraftarlığımızı.
Bir de Babel.
Aynı konu ve düşünce terim içinde geçerlimidir peki adminim?Kalecilerin uzun süre oynaması ayrı konu, Buffon o süreçlerde as kaleci yerine yedek kaleci oldu daha çok.
Ki benim asıl söylediğim 35 yaşında olupta dünya üzerinde 3 yıllık sözleşme alan hiç bir oyuncu bilmiyor olmam.
Diğer konuda da vefa ayrıdır, göz göre göre geçmişe saplantılı kalmak ayrıdır, ikincisini yapmak vefa değildir. Ha ne olursa olsun Muslera yıllarca kalemizi korumaya devam etmeli diyorsan ben aynı fikirde değilim.
Gecen sezon nasil heyecanliydin. Gecen sezon kimsenin begenmedigi taylan, belhanda, etebo ile sezona basladik. emre kilincta sag kanatdan orta sahaya devsirdik. Bunlarin yedekleri bile yoktu.Bilemiyorum neden ama gecen sezon lige basladigimizda gayet heyecanliydim ve umitliydim. Bu sezon pek yok gibi. Orta saha cok canımı sıkıyor.
Yazdım yukarıda.Aynı konu ve düşünce terim içinde geçerlimidir peki adminim?
Oyun kurulumu icin muthis bir ikili. Tek zaaflari fiziksel olarak hava toplari olabilir. Rakip takimin fizikli forveti bulundugu maclarda zaman zaman taktiksel olarak luyindamayi oynatabiliriz.Nelsson-Marcao tandemini çok merak ediyorum başarılı olmak zorunda bu ikiliZ
InsallahGustavonun tipinden belli ben sizin derdinize derman olacam diyor adam.Ustelik Brezilyali bir 6
Yani şöyle düşünmek lazım reis, geçen sene Marcao 'yla birlikte takımda en çok süre bulan oyuncular Emre Kılınç ve Taylan ikilisiydi bugün ilk 11 'de değil yedek kulübesinde yazıyoruz çoğumuz kurduğumuz kadrolardamuslera
boey-nelsson-marcao-pva
gustavo-berkan
morutan-cicaldau-kerem
halil
güzel duruyor
maşallah
umarım gustavo iyi çıkar