Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalecilerin uzun süre oynaması ayrı konu, Buffon o süreçlerde as kaleci yerine yedek kaleci oldu daha çok.

Ki benim asıl söylediğim 35 yaşında olupta dünya üzerinde 3 yıllık sözleşme alan hiç bir oyuncu bilmiyor olmam.

Diğer konuda da vefa ayrıdır, göz göre göre geçmişe saplantılı kalmak ayrıdır, ikincisini yapmak vefa değildir. Ha ne olursa olsun Muslera yıllarca kalemizi korumaya devam etmeli diyorsan ben aynı fikirde değilim.

Hayır, sadece Muslera'nın toparlayacağına inaıyorum. Toparlamayazsa zaten kendisi gider o karakterde bir insan ki o zaman kimse istemez.

Kaleci yetiştirme konusunda en kötü camia biziz. Mesela Muslera olmasa Altay'ı biz almış olsak çoktan yabancı bir kaleci almıştık. Altay ne hatalar yaptı ilk sezonunda fb de şampiyonluğu verdiler. Bu taraftar grubu ile İrfancan'ı da alsak 2 3 hatasından sonra çöp yaparız. Efsane kalecisi Muslera'ya bunu yapan henüz kendisini ispat edememiş yerli kalecisine neler yapmaz. Dolayısıyla Muslera toparlamazsa gider ve yerine yine yabancı bir smuslera ararız. Bizim taraftar grubumuz yerli bir kaleciye sabredemez.

Screenshot_20210908-161915_beIN%20CONNECT.webp

asuncayu istabbula inmis ama bizim kanal bu herifi gösteriyor su anda

ulan bana ne elin sisman gitaristinden

bana futbol takimi hakkinda bilgi verin kardesim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Gedson ile ilgili haber var mı ?

-----------------Muslera (35)
Boey(20) Nelsson(22) Marcao(25) PvA(31)
----------------Assuncao(21)
------Cicaldau(24)--------Berkan(23)
Morutan(22)----Halil(21)-------Kerem(22)

Yas ortalamasi: 24.2

24 yaşındayım benim izlediğim en büyük efsane benim için Muslera. Bunca yıl ligimizde kalıp bu kadar büyük performans veren az yabancı vardır ama artık bazı gerçekler var. Maddi durumumuz çok kötü ve bir kaleciye o paraları vermemiz saçma duruyor. Muslera yaşlanıyor ondan sonrasını düşünüp plan yapmamız gerekiyor. Ve en büyük sorun boktan sınır varken kalede yabancı oynatmak elimizi zayıflatmak olur. Eskisi gibi kalecimiz ile rakip kaleciler arasında büyük farklar yok. Potansiyelli bir Türk kaleciyi transfer edip bu sene 20+ maç oynatmamız ve artık Muslera ile yavaştan vedalaşmamız gerekiyor diye düşünüyorum

Forumdaki Muslera düşmanlığına bir son verin ya. Boku çıktı artık. Muslera mı dedi bana bu kadar para verin diye. Kaç tane kupa aldık ayıptır ya. Sen nesin ne faydan oldu Galatasaraya da kulübün sembol isimlerinden birine düşmanlık ediyorsun. ?
Bu tiplerin hepsinin banlanmıyor olması da ayrı bir rezalet zaten.

Serbay transfer üzeri ne düsünüyor? Para harcadik ve bu kötü oldu diyormu?

Gecen sezon nasil heyecanliydin. Gecen sezon kimsenin begenmedigi taylan, belhanda, etebo ile sezona basladik. emre kilincta sag kanatdan orta sahaya devsirdik. Bunlarin yedekleri bile yoktu.

Simdi tecrubelenmis taylan, berkan, cicaldau, emre kilinc, aytac ve gustavo var. Bu sezonki orta sahayi begenmezsin saygi duyarim fakat gecen sezona gore daha iyi durumdayiz.

Hucum yönünden etkili ayak sayimiz artti. Kanatlardan ümitliyim. Ama rakipler kolay yokluyor kalemizi. Musleranin durumuda ortada. Marcao nasil donecek muamma. Umarim bu yeni arkadaş biraz toparlar.

kosun beyler gstv canli yayina gecti

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt