Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Kalecilerin uzun süre oynaması ayrı konu, Buffon o süreçlerde as kaleci yerine yedek kaleci oldu daha çok.
Ki benim asıl söylediğim 35 yaşında olupta dünya üzerinde 3 yıllık sözleşme alan hiç bir oyuncu bilmiyor olmam.
Diğer konuda da vefa ayrıdır, göz göre göre geçmişe saplantılı kalmak ayrıdır, ikincisini yapmak vefa değildir. Ha ne olursa olsun Muslera yıllarca kalemizi korumaya devam etmeli diyorsan ben aynı fikirde değilim.
Hayır, sadece Muslera'nın toparlayacağına inaıyorum. Toparlamayazsa zaten kendisi gider o karakterde bir insan ki o zaman kimse istemez.
Kaleci yetiştirme konusunda en kötü camia biziz. Mesela Muslera olmasa Altay'ı biz almış olsak çoktan yabancı bir kaleci almıştık. Altay ne hatalar yaptı ilk sezonunda fb de şampiyonluğu verdiler. Bu taraftar grubu ile İrfancan'ı da alsak 2 3 hatasından sonra çöp yaparız. Efsane kalecisi Muslera'ya bunu yapan henüz kendisini ispat edememiş yerli kalecisine neler yapmaz. Dolayısıyla Muslera toparlamazsa gider ve yerine yine yabancı bir smuslera ararız. Bizim taraftar grubumuz yerli bir kaleciye sabredemez.