Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.616
- 3.888
Barkley gelirse yılın transferi olur açık ara İngiltere'den illa talibi çıkardı tuhaf iskartaya cıkması..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar varken de yanıyoruz renktaşUEFA dönüşleri çok zor olacak bizim ortasahamiz çok dar olduğu için Taylan veya Berkana bişey olduğu an ligte yanabiliriz hoca bunları hesapladimi bilmiyorum ama bukadar gevşeklik ve rahatlık iyi olmadi
Sağlık olsun10.sayfa anca yetısebıldım
Yok ya okadarda degil, scouttandir o.O bana baya torpilli birine benziyor. Cocuk almanyada U17 3. Liginde oynamis. Oynadigi takimin A takimi 6. Ligde oynuyor.
Bu cocuk herhalde trabzonludur ve külupten birini taniyarak oraya gitmistir.
İnşallah şakadir şakaysa komik ciddiyse daha komikross barkley = çöp
Boşuna kendinizi yormayin. Eminim herkes tatildedir simdi. Galatasaray'in menfaatlari ancak lafta korunur.İngiltere de kalma şansı yok artık Chelsea de tutmayacak o kesin ya Rusya yada bizim lige gelir ve şu an en çok bizim ihtiyacımız var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
everton'dan sonra bitti bu adam.İnşallah şakadir şakaysa komik ciddiyse daha komik
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu çok olabilecek bir sakatlık grafiği absürt değil son yıllarda en uzun olan sakatlık 2 ay ve kronik bir sakatlık yok