Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.116
- 59.871
- 3.473
Oyle bir problemim yok sukur. Dienge dilenmeye devam et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle bir problemim yok sukur. Dienge dilenmeye devam et
Asagida bir tek Larin para eder. Hangisi tutacak görecegiz.Barış Cicaldau Morutan Kerem
Mohamed
Ghezzal Pjanic Teixeira Larin
Batshuayi
Arada dağlar kadar fark var bizim ki Anadolu takimi gibi oldu…
doğru tabii ki ama taylan ve berkan ile sağlam olmaz o bölge gibime geliyor. (bu adamlara kötü futbolcu demiyorum asla, yeterli olmayabilir düşüncesindeyim)Şimdi şu şekil izah edeyim, Marcao rakip kaleye yüzü dönük şekilde sürekli top alıp oyun kuruyor, sırtı dönük şekilde topu alıp direk dönüp te oyun kurma becerisi ayrı bir olay ayrı bir meziyet istiyor.
Bizde hangisi para edecek sen iyi bir takim kurup icine bu gencleri koymazsan takim basarisiz olur basarisiz takimda kim para verecek bu oyunculara uefada averaj takimi olursak oyuncularin degeride yerle bir olur bizim takim net iyi bir anadolu takimi kivamindaAsagida bir tek Larin para eder. Hangisi tutacak görecegiz.
O farklar ne ise kesinlikle halledilmesi gerek, bakın abartmıyorum, Gedson, Hagiden sonra bu yüzyılın transferi olur. %50 Gedsonun neler yaptığını gördük şu ligde. Formunu bulmuş halini ve çok değil % 70 hazır hali bu ligi donunda sallar. Ayrıca yanında Cica Morutan Halil gibi beyni ile oynayan topçular olacak.
Barış Cicaldau Morutan Kerem
Mohamed
Batshuayi
Barış Cicaldau Morutan Kerem
Mohamed
Batshuayi
Hepsini geçtim, bjknin o kadro ile cl de basarili olacagini mi sanıyorsunuz ?
Yok doğru söylüyorsun bende katılıyorum, ikisi de yetersiz gibi, Taylan çok riskli o bölgede, Berkan da benim şahsi fikrim sol bek denenebilir. 6 numaraya Okay cuk oturur, Şahsi fikrim Gedson için bekletiliyor Okay. Tüm imkanları ona kullancaklar anlaşılan, hatta MM nin bile satışı sırf bu yüzden olabilir.doğru tabii ki ama taylan ve berkan ile sağlam olmaz o bölge gibime geliyor. (bu adamlara kötü futbolcu demiyorum asla, yeterli olmayabilir düşüncesindeyim)
bir adım ileri gideyim. FT PvA'yı bile denerse şaşırmam. (Ömeri sola atarak)
8jkl sevicileri oyle dusunuyor evet