Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi şu şekil izah edeyim, Marcao rakip kaleye yüzü dönük şekilde sürekli top alıp oyun kuruyor, sırtı dönük şekilde topu alıp direk dönüp te oyun kurma becerisi ayrı bir olay ayrı bir meziyet istiyor.
doğru tabii ki ama taylan ve berkan ile sağlam olmaz o bölge gibime geliyor. (bu adamlara kötü futbolcu demiyorum asla, yeterli olmayabilir düşüncesindeyim)

bir adım ileri gideyim. FT PvA'yı bile denerse şaşırmam. (Ömeri sola atarak)

Asagida bir tek Larin para eder. Hangisi tutacak görecegiz.
Bizde hangisi para edecek sen iyi bir takim kurup icine bu gencleri koymazsan takim basarisiz olur basarisiz takimda kim para verecek bu oyunculara uefada averaj takimi olursak oyuncularin degeride yerle bir olur bizim takim net iyi bir anadolu takimi kivaminda

O farklar ne ise kesinlikle halledilmesi gerek, bakın abartmıyorum, Gedson, Hagiden sonra bu yüzyılın transferi olur. %50 Gedsonun neler yaptığını gördük şu ligde. Formunu bulmuş halini ve çok değil % 70 hazır hali bu ligi donunda sallar. Ayrıca yanında Cica Morutan Halil gibi beyni ile oynayan topçular olacak.

Barış Cicaldau Morutan Kerem
Mohamed

Ghezzal Pjanic Teixeira Larin
Batshuayi

Arada dağlar kadar fark var bizim ki Anadolu takimi gibi oldu…

Beşiktaş'ın o kadro ile ne kadar zorlanacağini göreceğiz. Bu adamlar geçen sene on alan presi ile is yaptılar.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Seri Nzonzi Lemina
Feghouli Falcao Babel

Bu kadroyla cikip kazandigimiz mac var mi? Maclar kagit üstünde kazanilmiyor.

Hepsi de gayet isimli ve kariyerli oyuncular idi... Sagda Cihan Haspoli, solda Orhan Ak'la sampiyon olmus takimiz biz.

Radamel Falcao: "Günümüz futbolunda futbolcular kendi kaderini yönetemiyor. Her zaman istenen seçenekler olmuyor. İstemediğim durumları defalarca yaşadım. Ben bir yere gitmek zorundayım ama işin sonunda başka bir yere gitmek zorunda kalıyorum"

Reis felsefe işine girmiş.

Gedson transferinde para dışında insani ilişkiler de devreye giriyor. Sorun Terim, Rui Costa ve Gedson üçgeninde çözülecek. En azından Terim buna inanıyor.

Hepsini geçtim, bjknin o kadro ile cl de basarili olacagini mi sanıyorsunuz ?

Amma agladiniz harbiden ya alexic mahmut ortasahasi bu ligde sampiyon oldu. Lemina seri nzonzi falcao babel bilmemne olamadi. Ha keza rvp nani bruno alves meireles fln da olamadi.

Sen takim kurgusunu oturtursan basarili olabilirsin. Her sey hocaya bagli kendini sahaya verirse en buyuk silahimiz o ama bos seylere takilmaya devam edip sorunu disarda ararsa orta sahaya 2 tane kante de koysan farketmez. Bu adam dany semihle sampiyon olup clde ceyrek final oynayan adam. O haline geri donsun yeter

Hücumda 3 tane dogru dürüz topa karsi caliymayan adamla normalde CL'de elek olurlar.

doğru tabii ki ama taylan ve berkan ile sağlam olmaz o bölge gibime geliyor. (bu adamlara kötü futbolcu demiyorum asla, yeterli olmayabilir düşüncesindeyim)

bir adım ileri gideyim. FT PvA'yı bile denerse şaşırmam. (Ömeri sola atarak)
Yok doğru söylüyorsun bende katılıyorum, ikisi de yetersiz gibi, Taylan çok riskli o bölgede, Berkan da benim şahsi fikrim sol bek denenebilir. 6 numaraya Okay cuk oturur, Şahsi fikrim Gedson için bekletiliyor Okay. Tüm imkanları ona kullancaklar anlaşılan, hatta MM nin bile satışı sırf bu yüzden olabilir.

Muslera geçen çok komik bir gol daha yemiş milli takımda

Üzülerek söylüyorum kariyerinin sonuna geldi muhtemelen olmayacak, yaş faktörü, yaşadığı sakatlık, mental sorunlar vs ..

yerli kaleci ilk 11 e şart

Muslera sezon sonu kaleci antrenörlüğüne başlasın artık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok taklitçi, şakşakçı adam var.. “Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür” Galatasaray..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt