Scout ekibi ile alakalı : Emre Utkucan'ı tek geçerim Türkiye'de. Onun olduğu ekip 1 pozisyon söyle sana 50 tane profil çıkarır. Gerisi oyuncuyu ikna edecek T.D ve maliyeti ön plana koyacak yönetimdedir.
Transfer ile alakalı: Ptesi/Salı en az iki hamle açıklaması çıkacaktır (düşüncem , duyum bilgi vs gibi bir durumum yok)- sessizliğin nedeni bana göre şimdi konuşursak 2 gün önce nerdeydeniz muhabbetine döner ya da haber sızarsa bir beklenti oluşursa (bakınız Gedson durumu) sonunu getirememek daha riskli şu an.
Fatih Terim ile alakalı: Zaten futbol düşüncesinin günümüz oyununda geri kaldığını düşünenlerdenim. Hırsı bitmiş bir T.D izliyorum şu ana kadar açıkçası. Gitmesi gerek derhal diyenlere şunu sorarım. Yerine kim? Özellikle yabancı gelirse "Ben bu gençlerle başarı yakalayamam bana 40 Mil bütçeli transfer lazım" diyerek gençleri çiğnerse ne olacak. F.T'den beklentim bu sezon alınan gençleri işleri devretmeden biraz pişirmesi.
Yukarıdakilerin ortak bileşeni teknik direktör. Kısaca yönetime istek konusunda bastıracakta o, scout edilenlere "Olur, ben bununla iş yaparım" ya da "Hayır , ben illa bunu istiyorum - planlarım ona göre" diyerek reaksiyon gösterir ve eldekini kullanmak ve geliştirmekte teknik direktörün işi. Yönetim sadece ikna etmeye çalışır, alınması istenen topçuya bazı lüksler sunar ve parasını öder(ya da ödeyemez , alamayız der)
Edit : Yönetime şu ana kadar tek somut eleştirim şudur : Neden stadın zemini hazır değil? .