Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük liglerde oynamış kaliteli tecrübeli 2-3 isme ihtiyacımız var.erzurumun,Alanya'nın, Romanya'nın gençleri ile şampiyon olamazsın.baris,sarp,ayhanli kadro bile su andaki kadrodan çok daha kaliteliydi.
o zamanlar hatırlıyorum BAM orta sahası vardı, valla ne yalan söylim formda bir Ayhan ha bunları top diye oynardı.

en büyük problem genel olarak eksilere, hatalara bakınca her maç neredeyse sıkıntılarımız aynı, ekstrem durumlar yaşanmazsa. hem oyuncu özelinde hemde takım oyunu olarak herkes eksikleri yazsa aşağı yukarı hep aynı şeyleri yazarız. günler, haftalar geçiyor bu eksikler düzeleceğine daha da kötüye gidiyor.. Çok ilginç gerçekten. Takımın başında hoca olmasa, oyuncular kendi aralarında konuşup düzeltirdi herhalde şimdiye bazı şeyleri, hoca varken neden bu düzelmeme anlamadım, 25 hafta sonra mı öğrenecekler pozisyon almayı, 3 metreye isabetli pas atmayı...

Kerem-Barış-Taylan-Halil-Nelsson-Cicaldau-Muslera-Mostafa-Feghouli-Luyindama-Alpaslan-Yedlin milli takımda (bereket versin), 1-2 tane de oyuncu gelecek (Allah daha fazla versin)

Kalan oyuncuları bi pazar sabahı idman maçında görmüşsün, fena da oynamamışlar ilk 60 dk. Sonra Morutan-Boey-Berkan da çıkıyor. Kalan takıma hoca ısrarla pasla çıkma denetmiş görmek için, takım da ısrarla batırmış. Hazırlık maçı olmasa bu kadar ısrarcı olunmazdı. Şu ekibin de çıkabilmesi lazım, özellikle Atalay için üzüldüm ama şurdan büyük çıkarımlar yapmak, sezonun sonunu burdan görecek kadar derin umutsuzluklara kapılmak mantık işi değil azizler.

Ben trabzon maçında o kadar kötümser değilim avcının takimlari önde basicak yapiyi olusturmaz özellikle bu yasli kadrolariyla onde basarlarsa 60 dan sonra biterler, birde savunmalari rezalet muhakkak gol yerler.
Avcının takımı olması önemli değil, Trabzon her Galatasaray maçını hedef maçı olarak gördüğü için ekstra motivasyonla çıkıyorlar.

Gedson, Okay, İrfancan <-----
Babel, Akbaba ----->

Muslera
(İrfancan)

Boey Nelsson Marcao PVA
(Yedlin Luyindama Işık Alpaslan Ömer)

Gedson Okay Berkan
(EmreK Taylan/Aytaç Cicaldau)

Morutan Mustafa Kerem
(Feghouli Oğulcan/Halil/Diagne Barış)
GS/26 kişi.
13 yerli / 13 yabancı.
Kötü kadro mu dostlar?

o zamanlar hatırlıyorum BAM orta sahası vardı, valla ne yalan söylim formda bir Ayhan ha bunları top diye oynardı.
Bam orta sahası olan kadroda bile elano,keita,baros,nonda,kewell falan vardı.linderoth diye iyi bir adam almıştık onun sakatlanması çok etkiledi takımı.dalga geçilen bam kadrosu şimdiki kadroya göre çok daha kaliteliydi.

Babel, Akbaba ----->

Muslera
(İrfancan)

Boey Nelsson Marcao PVA

Gedson Okay Berkan

Morutan Mustafa Kerem
GS/26 kişi.
Kötü kadro mu dostlar?

Kadro gayet iyi de işte oynatacak adam olmayınca bir anlamı kalmıyor.

Babel, Akbaba ----->

Muslera
(İrfancan)

Boey Nelsson Marcao PVA

Gedson Okay Berkan

Morutan Mustafa Kerem
GS/26 kişi.
Kötü kadro mu dostlar?
Bek yedekleri dışında bence zengin ve iyi bir kadro

Forumdaki birçok arkadaşın deyimiyle ise tarihin en çöp kadrosu.

Ben Terimin, antreman methodlari ve taktiklerine cok merak ediyorum.

4 sene takimin basina kalip, her sene daha kotu gitmeye nasil basariyor anlamiyorum.

Hala doksanların sonu 2000 lerin başlarında kalmış kafası

Futbol değişti ve değişime ayak uyduramadı, belki de ayak uydurmak istemedi zira kusursuz kurulan kadrolarla şampiyon oldukça kendini başarılı zannediyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyük liglerde oynamış kaliteli tecrübeli 2-3 isme ihtiyacımız var.erzurumun,Alanya'nın, Romanya'nın gençleri ile şampiyon olamazsın.baris,sarp,ayhanli kadro bile su andaki kadrodan çok daha kaliteliydi.

Barış no look pass

•quod erat demonstrandum•

takim farketmeksizin yedigimiz her baskida izmit pismaniyesine donmemiz canimi sıkıyor

Babel, Akbaba ----->

Muslera
(İrfancan)

Boey Nelsson Marcao PVA

Gedson Okay Berkan

Morutan Mustafa Kerem
GS/26 kişi.
13 yerli / 13 yabancı.
Kötü kadro mu dostlar?
Kadro güzel. Kendimizi yerden yere vuruyoruz hepimiz ama sade Gedson bile çok şeyi değiştirir.

Yalnız Cica bu kadroda yedek kalmaz hatta bence sezonun (bütün ligin) en değerli adamı olabilir.

Babel, Akbaba ----->

Muslera
(İrfancan)

Boey Nelsson Marcao PVA

Gedson Okay Berkan

Morutan Mustafa Kerem
GS/26 kişi.
13 yerli / 13 yabancı.
Kötü kadro mu dostlar?

Yabancı kontenjanı doldurmak için Boey tarzı bir sol bek yedeği alınmalı. Belki PVA'dan formayı da alır.

Kadro güzel. Kendimizi yerden yere vuruyoruz hepimiz ama sade Gedson bile çok şeyi değiştirir.

Yalnız Cica bu kadroda yedek kalmaz hatta bence sezonun (bütün ligin) en değerli adamı olabilir.

Çok acayip adam değil mi üstat? Sanki 38 maç sonunda 18 gol 12 asist direkt 30 gole katkıda bulunacakmış gibi.

E-hEUSQXMAQAFK9

Bu ekip ile sezona baslamak bile yanlis, cok yetersiz bir teknik heyet. Yapilan toplantilarda taktik konusunda ve oyuncu gelistirme konusunda bu yardimcilar ne yapabilir ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt