Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi nasıl ama önce Viitorul'u amatörden alıp Romanya ligi şampiyonu yapıyor şimdiki takımında da 10 oyuncuyu Romanya'nın u19 u21 takımlarına gönderiyor milletin fm'de yapmaya çalıştığını gerçekte yapıyor. Taraftarın kendisi için ön yargısı kırılsa biraz neden olmasın çokta iyi olur.

Misimovic vakasından sonra kapıdan sokmam

Bir konuda hata yapıyorlar bir açıklama yapmaları lazım olumlu veya olumsuz transfer hakkında susarak çok büyük hata ediyorlar taraftar sinir küpü

Cajuste - Gedson vs vs ne kadar oldugu onemli degil. Onemli olan o paralara deger mi degmez mi?

Hazırlık maçını takmadigini düşünüyorum. Ama bu sonucun ciddi ciddi üzerine düşünülmesi gerekmeli. Fatih hoca neden profesyonel ekip ile calismamakta diretiyor anlamıyorum. Günümüzde futbolda tecrubede artık profesyonel destek almadıkça işe yaramıyor. Yönetim bu konuda fatih hocayı ikna eder umarım. Ayrıca yönetim insiyatif alıp eksik bölgelere hoca istemese bile transfer yapmalı. Alınan potansiyelli gençlerin faydasını bu sene goremesekte bence uzun vadede göreceğiz.

Transferle düzelmez diyenler var ama iyi bir 6 numara ve Gedson gelirse gerçekten düzeldiğini görürsünüz takım hücumda iyi oyuncularımız var orta saha olmadığı için top direk stoperlerde kalıyor ve defans hattımız sorunlu gözüküyor iyi bir 6 no ve Gedson gibi geri dönen topları alıp atağa taşıyan biri olursa çok farklı bi Galatasaray izleriz elimizde olan mevcut orta sahaların tamamı tek yönlü adamlar

Yav arkadaş şu maçı niye kıstas alıyonuz ki komple yedek ağırlıklı kadro zaten takım iplemedi bile maçı şu maça bari yangın yapmayın boşa güzle şeyler var onları görün ışık Kaan mesela gayet iyi oynadı bence
yav rakip tuzlaspor kalitesinde kıstas alacağız tabiki.
As takımda 4 tane oyuncu sakatlansa karşına çıkacak kadro aşağı yukarı bu olacak.
Babel-oğulcan-aytaç-emre sonradan oyuna girmeyecek mi. Bu durumun yedeklikle ne alakası var bunlardan birisi patlama yapınc as takıma çıkmıyor mu duruma göre bahanemiz mi değişecek.
2 ay sonra kerem leş oynayıp yedeğe geçse zaten yedek mi diyeceğiz.

Keşke ross barkleyi almayı akıl etseler chelsea gözden çıkarmış adamı Okay ve barkley yapsak harika olur

Muslera
Boey Nelsson Marcao Pwa
Okay
Barkley Cicaldau
Morutan Halil Barış

bu takimdan terimi emekli etmediginiz muddetce . yapilanma ayagina her sene 50-60 milyon iceri sokucak bizi , gecen 3 senede ne oynadik . hickimse bana ffp demesin. yaparsin kadronu bir sistemin olur , us sene boyunca yavas yavas giren cikan adamlar us assagi bes yukari ayni performansi verir anlarim , ne oynuyuz kardesim biz 3 senedir . simdi de rumenler cikti basimiza gitti getirdi romanyadan , hagi popescu onderliginde , , ben gorucem sizi 8-9 hafta gecsin fark acilsin . kovsanda bisey ifade etmiyecek . yerine gelicek hoca bulamiyacaksin ...
Tudor gibi temizlik yapmadıktan olmaz bu isler .

Sadece Gedson'un bile yeteceğini düşünmüyorum artık Aytaç ve Emre Kılınç orta saha için kesinlikle alternatif bile olacak ışığı vermiyor bize en azından şöyle bir orta saha lazım ; Okay-Gedson-Cicaldau-Taylan-Berkan ara sıra Morutan ve Feghouli de bu bölgede kullanılabilir. 3 kulvarda gidecek bir takıma göre şu anda orta sahamız aşırı zayıf.

Lanzini gedson ve bruma 3 lusunu almalıyız.cok kötü transfer sezonu geçirdik.gelecege yatırım hikâyesi ile uyutulduk.çok basit ve vasat bir takımız.ben bu kadar kötü bir GS kadrosu hatırlamıyorum.
Yaşın genç galiba buralar BAM üçlüsünü, Mehmet Batdal Pino Arda hücum hattını izledi nasıl bu kadar kötüsünü hatırlamıyorsun

Bu arada mohammedin bu sene çok başarılı bir sezon geçireceğini düşünüyorum

Eğer hoca 3 sene kalacaksa boşuna genc oyuncu aldik.Bunlari gelistirecek kimse yok futbolu unutur 3 seneye bu oyuncular çöpe gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt