Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pas futbolu yanlış bir şey değil, bunun için takım boyunun kısaltılması gerektiğini hep söylüyorum, bilmeyen yoktur zaten ki uzun topla çıkmayı tercih edersen de gerekli bu; yoksa efektif pres yapıp top kazanamazsın, o top da gittiği gibi kısa sürede yine bizim kaleye gelir...Mevzuyu bir daha düşün istersen...
Bizim takımda benim en sinir olduğum şey defanstan çıkarken bizim futbolcular rakibin arkasında duruyor topa gelen yok sinir sebebi işte

takım boyunun uzamasının en kötü etkilerinide orta saha oyuncuları görüyor berkan ve taylan 5 kisilik kosmak zorunda kalıyor birde fenere bak sosa ile gustavo yürüyerek macı tamamlıyorlar takım halinde savunma yaptıkları icin ve geride kabul ettikleri icin

Başakşehir oyunu dar alanda tutarak 35 yaş ortalamasıyla senelerce şampiyonluğa oynadı.

Gedson’a 10-15 verilmesine karşıyım. Bizi bu sistemsizlik içerisinde tek başına şampiyon mu yapacak? Sistemin tek eksik parçası mı? Bence hayır, çok daha önemli işlerimiz var.
Öncelikle yönetiminin artık ne bu birkaç günde ne de Ocak ayında tek kuruş harcaması lazım.
Bu maddi gücü yeni sezonda ‘anlaştığımız’, bize bir şeyler katabilecek yeni ekibe harcamalı. Eminim kim gelirse gelsin o 10-15 milyona 3-4 tane oyunumuzun seyrini değiştirebilecek oyuncu alırlar kendilerine uygun.
Hem Falcao elden çıktı, Feghouli’nin de sözleşmesi sona eriyor. Babel’i bilmiyorum ancak Arda Turan da Fatih hocadan sonra emekliliğini açıklar.
Bu yıl para harcayıp aldığımız genç ve potansiyelli oyunculara yeni takviyeler yapılır. Tek bir oyuncuya o bedelleri verecek kulüp değiliz.

Şu transfer sezonu bitsin de esas başkanın alt yapıya ne kadar önem vereceğini takip edeceğim. Şu alt yapıya 1 transfer bütçesi ayırsak ihya olacağız ama bugüne kadar tek bir adam şu işe önem vermedi. Sırf bu yüzden takımların vakıf statüsünden çıkıp sahipli olmasını istiyorum. Normal sistemde başkanlar hep günü kurtarmak için hareket ediyor o yüzden alt yapı için tek bir çivi çakılmıyor.

Ts ve fb forumlarina baktım da ulen hamsiler bile bizim kadroyu küçümsüyor yok ilk 5'e giremezler felan filan.

Bizim takımda benim en sinir olduğum şey defanstan çıkarken bizim futbolcular rakibin arkasında duruyor topa gelen yok sinir sebebi işte
Yazmaktan artık sıkıldığım ''Takım boyu'' tam da bu işte; takım ne kadar topla birlikte gidip gelirse o kadar iyi. Toplam kat edilen mesafe pek değişmeyeceği gibi, zorlu depar ve canhıraş ikili mücadeleye de daha az hitiyaç duyulacağı için futbolcular daha az yıpranır...'Langırt' düzeniyle hele pas futbolu hiç olmaz...

Bizim neden hiç B planımız olmuyor yav. Tamam işe yarayacak, fark yaratacak çocuk ama son güne kadar beklenmez ki..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Takımının oynatmadığı,milli takımda kadroya alınan ama oynatılmayan P.L. tutunamamış bir oyuncuya sırf potansiyeli var diye 10 M. üstü vermemeliyiz.Bizim ligde harikalarda yaratsa aldığımız paraya zor satarız.

Ts ve fb forumlarina baktım da ulen hamsiler bile bizim kadroyu küçümsüyor yok ilk 5'e giremezler felan filan.
Su kodumun bjklisini niye atmiyorsunuz forumdan? Gidin butun mesajlarina bakin surekli agliyor bjk ovup bize salliyor
Mert, Rosier, Necip, Vida, Meras, Souza, Pjanic, Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Umarim olmaz ben nöbete yazdım hala inanmiyorum ama doğruya çok iyi kadro malesef. Neciple idare ederler ligde büyük ihtimal.

Gedson potansiyelinde genç bir oyuncu Türkiye ligine Galatasaraya bu kadar gelmek istemesi çok güzel birsey. 15 verilir gedsona ama paran varsa, piyasası bu adamın. 11 milyon ve yüzde 20 pay ile bitirsinler. Gedson gelirse yıllık acayip ücret de almaz, tahmin 1.5 falan. Yarın bu iş olmuyorsa uzatmaya gerek yok ama alternatif adam gelmeli.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onların en dusundugu onemlı degıl bız orta saha ısını ozellıkle Gedson cozersek lıgın acık ara favorısı oluruz bunu soylerken kadro kalıtemız en ust de oldugu ıcın genc dınamık e kalıtelı takım olarak bızım sıkıntımız transferlerın tam olarak bıtmemesı gecen sene kımsenın tanımadıgı Halil ve Kerem mıllı takımda bu sene Berkan ın gırecegıne emınım Suan en oturmus defans hattı Marcao yu dahıl ederek soyluyorum bızde Cıcaldau ve Morutan tam alıstıgı zaman cok farklı olur

Su kodumun bjklisini niye atmiyorsunuz forumdan? Gidin butun mesajlarina bakin surekli agliyor bjk ovup bize salliyor

Gedson'u almak için AL'ye Taylan'la girdiler. Gedson'u alamayıp da yerine Okay, Dieng vs alınırsa bu artık tam rezillik olur.
Sormazlar mı adama, madem bu herifleri alacaktınız niye daha önce davranıp listeye yazdırmadınız diye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt