Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
genc aslanlar gümbur gumbur geliyor
sayin becali simdiden sarsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genc aslanlar gümbur gumbur geliyor
Bizim takımda benim en sinir olduğum şey defanstan çıkarken bizim futbolcular rakibin arkasında duruyor topa gelen yok sinir sebebi iştePas futbolu yanlış bir şey değil, bunun için takım boyunun kısaltılması gerektiğini hep söylüyorum, bilmeyen yoktur zaten ki uzun topla çıkmayı tercih edersen de gerekli bu; yoksa efektif pres yapıp top kazanamazsın, o top da gittiği gibi kısa sürede yine bizim kaleye gelir...Mevzuyu bir daha düşün istersen...
takım boyunun uzamasının en kötü etkilerinide orta saha oyuncuları görüyor berkan ve taylan 5 kisilik kosmak zorunda kalıyor birde fenere bak sosa ile gustavo yürüyerek macı tamamlıyorlar takım halinde savunma yaptıkları icin ve geride kabul ettikleri icin
Yazmaktan artık sıkıldığım ''Takım boyu'' tam da bu işte; takım ne kadar topla birlikte gidip gelirse o kadar iyi. Toplam kat edilen mesafe pek değişmeyeceği gibi, zorlu depar ve canhıraş ikili mücadeleye de daha az hitiyaç duyulacağı için futbolcular daha az yıpranır...'Langırt' düzeniyle hele pas futbolu hiç olmaz...Bizim takımda benim en sinir olduğum şey defanstan çıkarken bizim futbolcular rakibin arkasında duruyor topa gelen yok sinir sebebi işte
Bıraksınlar bu işleri. Transferlere göre şampiyon olunsaydı fener her sene şampiyon olurdu.Ts ve fb forumlarina baktım da ulen hamsiler bile bizim kadroyu küçümsüyor yok ilk 5'e giremezler felan filan.
Ts ve fb forumlarina baktım da ulen hamsiler bile bizim kadroyu küçümsüyor yok ilk 5'e giremezler felan filan.
Su kodumun bjklisini niye atmiyorsunuz forumdan? Gidin butun mesajlarina bakin surekli agliyor bjk ovup bize salliyorTs ve fb forumlarina baktım da ulen hamsiler bile bizim kadroyu küçümsüyor yok ilk 5'e giremezler felan filan.
Mert, Rosier, Necip, Vida, Meras, Souza, Pjanic, Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi
Umarim olmaz ben nöbete yazdım hala inanmiyorum ama doğruya çok iyi kadro malesef. Neciple idare ederler ligde büyük ihtimal.
Onların en dusundugu onemlı degıl bız orta saha ısını ozellıkle Gedson cozersek lıgın acık ara favorısı oluruz bunu soylerken kadro kalıtemız en ust de oldugu ıcın genc dınamık e kalıtelı takım olarak bızım sıkıntımız transferlerın tam olarak bıtmemesı gecen sene kımsenın tanımadıgı Halil ve Kerem mıllı takımda bu sene Berkan ın gırecegıne emınım Suan en oturmus defans hattı Marcao yu dahıl ederek soyluyorum bızde Cıcaldau ve Morutan tam alıstıgı zaman cok farklı olurTs ve fb forumlarina baktım da ulen hamsiler bile bizim kadroyu küçümsüyor yok ilk 5'e giremezler felan filan.
Su kodumun bjklisini niye atmiyorsunuz forumdan? Gidin butun mesajlarina bakin surekli agliyor bjk ovup bize salliyor