Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bıraksınlar bu işleri. Transferlere göre şampiyon olunsaydı fener her sene şampiyon olurdu.
Bu defa durum biraz daha farklı. Üç rakibimiz de belli bir plan dahilinde iyi kadrolar oluşturdu. Eskiden yaptıkları gibi çok pahalı 1-2 futbolcu transfer edip, onların olası muhteşem performanslarına bel bağlamadılar...

Bu arada Barış'ı elimizde tutamayız ilerde.

Fiziği çok iyi, yardıran ve akıllı bir kanat.

Bence forvet bile oynayabilir.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ozan Zeybek fener galatasarayin transferleri beni heyecanlandirmadi besiktas trabzon daha iyi transferler yaptı diyor.

Futbol fakiri sırf isimli topcular aldılar diye ovuyor

Gedson potansiyelinde genç bir oyuncu Türkiye ligine Galatasaraya bu kadar gelmek istemesi çok güzel birsey. 15 verilir gedsona ama paran varsa, piyasası bu adamın. 11 milyon ve yüzde 20 pay ile bitirsinler. Gedson gelirse yıllık acayip ücret de almaz, tahmin 1.5 falan. Yarın bu iş olmuyorsa uzatmaya gerek yok ama alternatif adam gelmeli.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence alacaz son gune kadar beklememızın sebebı de bu.Su saatten sonra kıralık olacagını sanmıyorum 12-13 mılyona taksıt felan bıtecek gıbı dusunuyorum.

Bu defa durum biraz daha farklı. Üç rakibimiz de belli bir plan dahilinde iyi kadrolar oluşturdu. Eskiden yaptıkları gibi çok pahalı 1-2 futbolcu transfer edip, onların olası muhteşem performanslarına bel bağlamadılar...
E biz de iyi bir kadro kurduk? Sadece derinlik katacak bir orta saha daha lazim

Bence alacaz son gune kadar beklememızın sebebı de bu.Su saatten sonra kıralık olacagını sanmıyorum 12-13 mılyona taksıt felan bıtecek gıbı dusunuyorum.
Umarim bu kadar beklemeye değer ama son güne kalmasın forvet gibi. Takıma acilen orta saha lazim.

Umarim bu kadar beklemeye değer ama son güne kalmasın forvet gibi. Takıma acilen orta saha lazim.

Benım tahmınım 7 sı hareketlı gecer gece yarısı ucak saatı felan haberlerı ınmesını beklerız ama Gedson dusunuyorum olmazsa alternatıf bırı de olabılır umarım hayırlısı olur hakkımızda

3 yerli oynatmamiz zorunlu hale geldi ama biz muslera + 4 defansla geride 5 yabanciyi yiyoruz. bu sayi cok fazla.
Taylan/Berkan, kerem/barış, Halil. 3 yerli bu sene gider ama seneye yerli kaleci ve yerli stoper şart kural devam ederse.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt