Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.170
- 5.683
- 1.983
Bild Gazeteside Basaka gidebilir yaziyor.
Yanı cıddı gıbı duruyor ama yanlıs bılgıdır muhtemelen James Rodrıguez Basakı transfer edıyordur saka bır yana ısım bazında yılın transferı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bild Gazeteside Basaka gidebilir yaziyor.
Sende bir sıkıntı var Adem, bakalım ne çıkacak sonunda.

Sergen kral öldü yaşasın yeni (Aykut) kral.Sergen mod on:
Hoca Avrupa ligini bile sırf gedson için gozardi etti demek ki alacağımız dan emin yoksa bu kadar beklemezdik..
AAK mod on :
Muhtemelen terim gedson transferinden istedigi komisyonu alamıyor iş ondan yattı bu sene de orta sahasiz baslayip ocagi bekleyin derler
İkisini de dene tarafını sec
Zamanını niye böyle boş beleş işlerle geçiriyorsun?Ts ve fb forumlarina baktım da ulen hamsiler bile bizim kadroyu küçümsüyor yok ilk 5'e giremezler felan filan.
renktaş sakinAdem yavsagi suleyman sebadan buyuk bjkli
Beşiktaşlı olup da Galatasaray forumunda Galatasaraylı taklidi yapacak kadar gelişimini tamamlamamış, muhtemelen eksik kromozomlu bir ezik olmadığını düşünüyorum.Beşiktaşlı zaten arkadasimiz
15 milyonumuz var mi
Bizim PVA a 1.7 garanti ücret verdiğimiz yerde Pjanic-Teixeira-Batshuai' ye verdikleri 2.5-3 milyona laf etmek akıl işi değil...''Mert, Rosier, Necip, Vida, Meras, Souza, Pjanic, Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi Umarim olmaz ben nöbete yazdım hala inanmiyorum ama doğruya çok iyi kadro malesef. Neciple idare ederler ligde büyük ihtimal.''
''8taş bizim 2017/2017 sezonunda yaptığı hatayı yapiyor diyorsunuz ama rakamlar pek öyle söylemiyor ne maliyet ne yaş olarak''
![]()
Su anda en mantiklisi bu gibi duruyor. 7.5 verelim bu is kapansin artikGedsonun yüzde 50 sini alacağız bize transfer olacak gibi hissediyorum
Bizim PVA a 1.7 garanti ücret verdiğimiz yerde Pjanic-Teixeira-Batshuai' ye verdikleri 2.5-3 milyona laf etmek akıl işi değil...