Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende bir sıkıntı var Adem, bakalım ne çıkacak sonunda.

''Mert, Rosier, Necip, Vida, Meras, Souza, Pjanic, Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi Umarim olmaz ben nöbete yazdım hala inanmiyorum ama doğruya çok iyi kadro malesef. Neciple idare ederler ligde büyük ihtimal.''

''8taş bizim 2017/2017 sezonunda yaptığı hatayı yapiyor diyorsunuz ama rakamlar pek öyle söylemiyor ne maliyet ne yaş olarak''

:think:

Sergen mod on:

Hoca Avrupa ligini bile sırf gedson için gozardi etti demek ki alacağımız dan emin yoksa bu kadar beklemezdik..

AAK mod on :

Muhtemelen terim gedson transferinden istedigi komisyonu alamıyor iş ondan yattı bu sene de orta sahasiz baslayip ocagi bekleyin derler

İkisini de dene tarafını sec
Sergen kral öldü yaşasın yeni (Aykut) kral.

Beşiktaşlı zaten arkadasimiz
Beşiktaşlı olup da Galatasaray forumunda Galatasaraylı taklidi yapacak kadar gelişimini tamamlamamış, muhtemelen eksik kromozomlu bir ezik olmadığını düşünüyorum.

15 milyonumuz var mi
20190721_003902.webp

''Mert, Rosier, Necip, Vida, Meras, Souza, Pjanic, Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi Umarim olmaz ben nöbete yazdım hala inanmiyorum ama doğruya çok iyi kadro malesef. Neciple idare ederler ligde büyük ihtimal.''

''8taş bizim 2017/2017 sezonunda yaptığı hatayı yapiyor diyorsunuz ama rakamlar pek öyle söylemiyor ne maliyet ne yaş olarak''

:think:
Bizim PVA a 1.7 garanti ücret verdiğimiz yerde Pjanic-Teixeira-Batshuai' ye verdikleri 2.5-3 milyona laf etmek akıl işi değil...

Gedsonu 5e verin, 2 sene sonra 10a geri alma opsiyonu olsun iste. 2 sene kullaniriz adami ve geri alip +20ye satarlar patlama yaparsa.

Onlar istedigi gibi 15 kar yapmis olur. 2 sene sonra satilmazsa, maddeyi sildirmek icin 5 milyon (+10% sonraki satistan pay) daha ödeme hakkimiz olsun.

Almanya daha 7.dakikada gölü buldu Ermenilere karşı.

Gnabry çok güzel gol attı. Çok istekliler, Liechtenstein maçı sonrası normal tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt