Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belirtsede alıp direk satılabilir. Verdiğin kira parası boşuna gidecek. Terim oyuncunun her hareketinde saçma sapan jestler mimikler el kol hareketleri yapıyordu. Bende oyuncu olsam gudubet bi hocayla asla çalışmak istemem. Umarım alır kiralarız. 1 sezon iyi oynasa 15 18+ ya satarsın Mostafayı
Galatasaray forumunda Galatasaray'ın efsanesi olmuş hocasına saygısızca yorum yapmaya devam edecek misin? Eleştiri değil bu. Öyle olsa amenna. Direkt hakaret ediyorsun. Bu şekilde devam edersen adminler bu forumda seni barındırmayacaktır.

8'inde kapanıyor değil mi ? 8'i 9'a bağlayan gece mi 7'nin 8 'e bağlayan gece mi ?

Efsanemiz Muslera'ya zam yapılmadı mı hala ya

Efsanemiz o bizim, geçmişte neler yaptı 10 milyon euro vermeliyiz

Aldığı para helaldir onun bu sıkıntıda 35 yaşındaki adama 4 milyon euro brüt maaş veriyoruz çok mu, daha da vermeliyiz. Babel de aynı parayı alıyor net olarak haksızlık bu, zam yapmalıyız.
Bu maaş işlerinden çok kıllanıyorum. İçerde kimin komisyonu dönüyor acaba? Hoca olduğunu sanmıyorum. Şuanki yönetim değil ama geçmişteki yönetimlerde var bir iş. Sabri ile sözleşme uzatma olayı vardı. Adam 30 yaşına dayanmış, 1.2M usd alıyor. Hem sözleşmeyi uzattılar ve son dakika da 1.8 M USD yapmışlardı. Bunu aklı başında kimse yapmaz. Nerde denetim kurulları, genel kurul vs

Galatasaray forumunda Galatasaray'ın efsanesi olmuş hocasına saygısızca yorum yapmaya devam edecek misin. Eleştiri değil bu. Öyle olsa amenna. Direkt hakaret ediyorsun. Bu şekilde devam edersen adminler bu forumda seni barındırmayacaktır.
Gudubetin anlamını biliyor musun hocam. Küfür ve hakaret içeren bir yorumum yok. Raporlayabilirsin. Gudubet bizde hiçbir şeyden memnun olmayan aksi olan en ufak şeyde karşısındaki insanı hayattan soğutan insana denir.

Benim için forvette kim oynadığı onemli değil.takim iyi olursa her maç rakibi bogarsak ille gol atarız.orta saha ve kanatlar da asıl sorunumuz.bence defans ve hücumda hiç bir sorunumuz yok.

Burada bir ifade dikkatimi çekti
sezon sonuna kadar devam edeceğim derken bence takımda kalmak istemediğini açıkça belirtmiş.

Her açıklamadan da bir bityenigi aranmasa şaşarım. Adamın sözleşmesi şuanlık sezon sonuna kadar nedeseydi olmayan sözleşmeye 5 yil Galatasaray'dayim mı deseydi.

Gedson Cicaldau

Morutan Coutinho BAY

Halil

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Galatasaray forumunda Galatasaray'ın efsanesi olmuş hocasına saygısızca yorum yapmaya devam edecek misin? Eleştiri değil bu. Öyle olsa amenna. Direkt hakaret ediyorsun. Bu şekilde devam edersen adminler bu forumda seni barındırmayacaktır.
Daha önce de beddua etmişti. Sonra bir yaptirim oldu mu bilmiyorum.

Sonuçta kiralık oyuncu ve sözleşmesi sezon sonuna kadar, uzun yıllar devam edeceğim diyemez. Tabiki sözleşme süresince diyecek. kalıp kalmamak istemesi ile ne alakası var. Standar profesyonel futbolcu açıklaması
Bu adamın modu düşürülmeseydi senelerce Galatasaraya hizmet etmek istiyorum derdi
Ben de biliyorum kiralık

Bence kariyerli ve taraftarı mutlu edecek bir isim alacağız.ben gedson+bir futbolcu daha alacaklarını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt