Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen diyorsun ya parayı Nelsson'a Berkan'a gömdük, ondan orta saha alamadık diye, ona istinaden dedim. yani onları almasaydın da gedson'u alamıyorsun, konu bu. onları almış olmak senin orta sahaya transfer yapmanı ya da gedson'u almanı engellemedi.

bütün yaz gedson'a takılıp kalındı, adamlar cash isteyince görüşmeler tıkandı büyük ihtimalle. aynı nelsson gibi, morutan, cica gibi potansiyelli, ygun maaşlı ve vadeli bonservisli oyuncu bulunabilirdi.

Eğer Gedson ile kesin olarak anlaşmışsak ve oyuncu illa ki GS'a gitmek istediğini kulübüne kabul ettirirse, ben yine de son raddede bir sürpriz olabileceği kanaatindeyim.

Çünkü seneye Gedson'u satma konusunda eli daha güçsüz olacak Benfica'nın.
Veli, Gedson ve Cajuste veya Dieng ismi gecti diye yazdim. Onlar olmaz x olur veya Berkan o x'lerden biri olsa Nelsson alinmasa yine 16 milyon harcanacak. Taksitle veya yari yariya veya cash. Acikcasi Nelsson'in alinacagini bilsem Berkan'i almayip daha kaliteli oyuncu isterdim. Planlama inanilmaz hatali.

Gedson için 8 Eylül transfer bitene kadar uğraşacağız demediler mi?.

Sıkıntı yok, herşey planlandığı gibi.

Arkadaşlar orta saha transferi yapamazsak sorunu kendi içimizde halledebilir miyiz acaba asıl mevkisi stoper olmasına rağmen Nelsson'dan bir 6 numara yaratabilir miyiz transfermarkt'da Nelsson'un aynı zamanda ön libero ve merkez orta saha olarak da oynayabildiği yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt