- 24 Haziran 2009
- 1.401
- 734
- 1.683
Barusso diye bir azman vardı body salonundan fırlamış gibi o transfer geldi aklımaPremier ligden geleninden bile hayir gelmedi. Bazi arkadaslar her kasli fizikli zenciyi topcu zannediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barusso diye bir azman vardı body salonundan fırlamış gibi o transfer geldi aklımaPremier ligden geleninden bile hayir gelmedi. Bazi arkadaslar her kasli fizikli zenciyi topcu zannediyor
elneny yi almaliydik.
okayi bile alamadik
O transferin olur tarafi yoktu. Takimda maas limiti 1.5-2 milyon euro yeni transferler icin. 2 milyon euro ve uzeri maasa mumkunse bu tarz oyuncular alinmasin, ozel oyuncu olmadiktan sonra.elneny yi almaliydik.
Okay gelmeye pek gönüllü değildi zaten
•quod erat demonstrandum•
Kotu yani 3 - 4 senedir izleyip de aldik dedigi Mustafa'yi ilk firsatta kesti.Mısır liginden gelen muhammedin futbolu ne kadar bildigi ortada. Yetenekten bahsetmiyorum. Dieng de aynidir muhtemelen.
aksam pazarina birakmasak o kadar yuksek maas cekmezdi bence. bjk 1.5m + bonus vermis 2 sene once. bizde o civara halledebilirdik diye dusunuyorum ama cok gec kaldik hamlelerdeÇok para istemiş ki bence artık para konusunda maaşları düşük oyuncular tercih etmeliyiz
•quod erat demonstrandum•