Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalan zamanda 6-8 oynayacak adam belki gelebilir de hem 9 numara hem 10 numara boş şekilde ekibimiz sezona devam edecek gibi görünüyor!! Böyle bir şeye ilk kez tanık oluyoruz herhalde.

Opsiyon zorunlu degilse o rakami 4,5a indirip ve pay isi tek kardan olsun. Risk cok büyük olmaz o zaman. Daha fazlasini zaten veren olmaz. 6,5 milyon dolar 5,5 milyon euro ediyor. O rakam bunlar rekor satislarinda 2. sirada olur...

Yeni gördum adam bizim paylasimimizi paylasmis. Gitti gidecek gitmek istiyor, birakalim bu isleri. Bizde de gol atmaya baslasin, taraftar bagruna bassin en buyuk cimbomlu bu olur
Screenshot_20210906-195650_Instagram.webp

Geçen sene orta sahaya 1 milyon Euro’ya Ismaila Coulibaly’i, bu sene sağbeke 1 milyonluk Boey’i bulan Scout ekibi bu sene orta sahaya sadece Mısır’dan Dieng’i mi buldu ? Avrupa’da, Güney Amerika’da orta saha yok mu?

f

futbolun gerçeklerinden uzak bir post olmuş üstat
Tanıyorum bu hocayı 2-3 aya alıntılarım. :asd:
Türk oynatma zorunluğumuz var Ömer'i hazırlıyor sol beke en azından oynadığında daha sırıtmadı bu sene. Orta sahadan topu alıp dikine giden yok, sol içte oynarsa şaşırmayın.
Bu sene transfere göre olabilecek iki işten birisi feghouliye gedsonun yaptığını yaptırıp orta sahadan top çıkarmak. Zaman zaman orta sahada ek 8 numara olarak pva'yı oynatmak.

Tanıyorum bu hocayı 2-3 aya alıntılarım. :asd:
Türk oynatma zorunluğumuz var Ömer'i hazırlıyor sol beke en azından oynadığında daha sırıtmadı bu sene. Orta sahadan topu alıp dikine giden yok, sol içte oynarsa şaşırmayın.
Bu sene transfere göre olabilecek iki işten birisi feghouliye gedsonun yaptığını yaptırıp orta sahadan top çıkarmak. Zaman zaman orta sahada ek 8 numara olarak pva'yı oynatmak.
sağ bek oynadı geçen ufak tırstım. sol iç dediğin 433ün sol içi di mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt