Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbolun gerçeklerinden uzak bir post olmuş üstatBu işin sonu pva'nın orta saha oynaması dediydi dersiniz.
Aptal gibi kendi elimizdeki degerleri kullanmayi bilemiyoruz.Yeni gördum adam bizim paylasimimizi paylasmis. Gitti gidecek gitmek istiyor, birakalim bu isleri. Bizde de gol atmaya baslasin, taraftar bagruna bassin en buyuk cimbomlu bu olurEkli dosyayı görüntüle 137932
napiyor la bunlar tum dunyayi transfer ettiler
Mısırdan forvet bulunca auuuuv ortasaha bulunca blaaaaaaGeçen sene orta sahaya 1 milyon Euro’ya Ismaila Coulibaly’i, bu sene sağbeke 1 milyonluk Boey’i bulan Scout ekibi bu sene orta sahaya sadece Mısır’dan Dieng’i mi buldu ? Avrupa’da, Güney Amerika’da orta saha yok mu?
Tanıyorum bu hocayı 2-3 aya alıntılarım.f
futbolun gerçeklerinden uzak bir post olmuş üstat
sağ bek oynadı geçen ufak tırstım. sol iç dediğin 433ün sol içi di miTanıyorum bu hocayı 2-3 aya alıntılarım.
Türk oynatma zorunluğumuz var Ömer'i hazırlıyor sol beke en azından oynadığında daha sırıtmadı bu sene. Orta sahadan topu alıp dikine giden yok, sol içte oynarsa şaşırmayın.
Bu sene transfere göre olabilecek iki işten birisi feghouliye gedsonun yaptığını yaptırıp orta sahadan top çıkarmak. Zaman zaman orta sahada ek 8 numara olarak pva'yı oynatmak.
Aklima alpaslanin daha önce orta sahada oynadigi geldi. 6nr da deneyebiliriz, yerli donk olurBu işin sonu pva'nın orta saha oynaması dediydi dersiniz.