Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burayı takip ederken bir bir transfere denk gelmedim. Ne zaman burayı okumasam transfer geldi. son iki gün ama buraya bakmaktan kendimi alamıyorum. 10 dk da bir giriyorum.

Gercekten artik bu Galatasaray yonetimlerinden igreniyorum, nefret ediyorum

Paso isbilmez adamlar yuzunden izdirap cekiyoruz her transfer donemi

Ya bi kulubu yonetmek okadar da zor degil ya

1 iyi organizasyon
2 dogru iletisim

Ikiside tirt olunca biz sevenlere izdirap cekmek dusuyor

+ isin ekonomik ve sosyolojik boyutuda var taraftari kulupden sogutuyorlar boyle yaparak
Basari birazda sinerjiylede gelir
Onu da yok ediyorlar

terimciler olduğu sürece hiç bir yere gitmez yönetimde biliyor görevden alsak taraftar bize yüklenir o yüzden kendi istifa etmediği sürece terim gitmez

Renkdas ben artik taraftar anlaminda, ozellikle bilincli taraftarlar, hocaya olan guvenin hızla düstuğünü goruyorum cevremde. Modern futbola kafa yormus olsa, yardimcilari ve oyunculari biat kültürü ile dizayn etmeyi biraksa zaten o bizim efsanemiz. Ama olmuyor, degisip kendini bir turlu yenileyemiyor.

UEFA listesine banko 1 orta saha bildirilir diyordum onu es geçenler bunu da es gecebilir kendimi berkan-taylan 2lisine hazirladim..

Yarın buralar yangın yeri olur kötü anlamda. Rakiplerin eksik yerlerine çok iyi transferler yapmışken senin için hayati önem taşıyan ortasahaya transfer yapmaman sezonu ve şampiyonluğu net satmak demekdir

Jorge Jesus'a bir sempatim vardı şimdi hergün küfür saydırıyorum

Gelmez transfer gelcek olsa şu saatlerde alev alması lazım forumun
İdeal alev saatleri gece saatleri. Ama akşam üstü hafif hafif muhabirlerin kıpraşması lazım. Mesai bitimine kadar en fazla Romen ligi eski başkanı Dimitru Dragomir'in beyanı gibi sürpriz çıkışlar bekliyorum.

jorge jesus'u beğenirim iyi bir td'dür ancak bu onun .... olduğunu değiştirmez. Kullanmadığı adama ve bize çektirdiği eziyet yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt