Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.053
- 2.668
- 1.413
burayı takip ederken bir bir transfere denk gelmedim. Ne zaman burayı okumasam transfer geldi. son iki gün ama buraya bakmaktan kendimi alamıyorum. 10 dk da bir giriyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercekten artik bu Galatasaray yonetimlerinden igreniyorum, nefret ediyorum
Paso isbilmez adamlar yuzunden izdirap cekiyoruz her transfer donemi
Ya bi kulubu yonetmek okadar da zor degil ya
1 iyi organizasyon
2 dogru iletisim
Ikiside tirt olunca biz sevenlere izdirap cekmek dusuyor
terimciler olduğu sürece hiç bir yere gitmez yönetimde biliyor görevden alsak taraftar bize yüklenir o yüzden kendi istifa etmediği sürece terim gitmez
Transferi kapatmışız
•quod erat demonstrandum•
Supriz derBunun üzerine acaba 3-4 transfer yaparsak, Nevzat nasıl insan içine çıkacak ve ne diyecek?

Bunun üzerine acaba 3-4 transfer yaparsak, Nevzat nasıl insan içine çıkacak ve ne diyecek?
ligin oyun görüşü en iyi orta sahasıKaragümrük’ten Lucas Biglia’yı 1 yıllığına kiralayalım
İdeal alev saatleri gece saatleri. Ama akşam üstü hafif hafif muhabirlerin kıpraşması lazım. Mesai bitimine kadar en fazla Romen ligi eski başkanı Dimitru Dragomir'in beyanı gibi sürpriz çıkışlar bekliyorum.Gelmez transfer gelcek olsa şu saatlerde alev alması lazım forumun
UEFA listesine banko 1 orta saha bildirilir diyordum onu es geçenler bunu da es gecebilir kendimi berkan-taylan 2lisine hazirladim..