Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizden bir

1631001004613.webp

OLMAZ

Transfer olmayacağını bilsem de bir umut acaba mı diyerek bakıyorum. :)

Söyle eski topculara sulanmayalim ya Harry bitik adam ve sakatlaniyor devamlı fenerde hicmi izlemediniz
Fenere yatmaya geldi adam yahu.
Tarihin en bitik adamı diz kapağı olmayan adam geçen sene ligin içinden geçmişken. O bu sakat muhabbeti bana saçma geliyor.
30 yaşında herif, bizim maçlarda oynamayacak kadar bize bağlı.
Transfer döneminin bitmesine 2 gün var ve kanatta Babel diye bir oyuncun var.

Fenere yatmaya geldi adam yahu.
Tarihin en bitik adamı diz kapağı olmayan adam geçen sene ligin içinden geçmişken. O bu sakat muhabbeti bana saçma geliyor.
30 yaşında herif, bizim maçlarda oynamayacak kadar bize bağlı.
Transfer döneminin bitmesine 2 gün var ve kanatta Babel diye bir oyuncun var.

babel out

fransadan bir genco in

transfer kapanmış beyler fatih hoca ocak ayına 3 transfer istiyormuş 2 orta saha 1 santrafor

Geçen sezon ligin ancak final haftalarında oyun oturmuştu ve sezon boyunun aksine kesin galip geliriz önemli olan fark düşüncesi taraftara yerleşmişti. Şimdi Gedson olmayınca herşey sil baştan olacak. Terim’in de istemediği bu.

Gerçekten orta sahada her maça Taylan’l başlayacaksak yazıklar olsun. Tüm yapılan transferler bütün kadro boşa gitti.

adamlar evertona gondermediler bize niye gondersinler
O gün ile günümüz arasında çok fark var. Oyuncu geleceğim diye kazan kaldırmış vaziyette.
Aynı şeyi bir sürü transfer için için söyleyebiliriz sonuçta.
Gedson için de aynısını dedik 50 milyon opsiyonlu adam niye gelsin ki dedik sonuç ortada. En kötü ocakta bir yere gider zaten ama olay yoklamaya çalışmak. Hoca 2-8 arası diyip transferi kapanan ligleri gösterdiyse b planı görmek gerekir.

Renkdas ben artik taraftar anlaminda, ozellikle bilincli taraftarlar, hocaya olan guvenin hızla düstuğünü goruyorum cevremde. Modern futbola kafa yormus olsa, yardimcilari ve oyunculari biat kültürü ile dizayn etmeyi biraksa zaten o bizim efsanemiz. Ama olmuyor, degisip kendini bir turlu yenileyemiyor.

Katılıyorum terim , mustafa denizli,şenol güneş bunların devri geçti artık sporun içine bilimi bir türlü entegre edemediler ve kendilerini geliştiremiyorlar. artık sistemli bir hoca olması gerekiyor şimdi terimciler karşı çıkar ama benim fikrimde bu

O gün ile günümüz arasında çok fark var. Oyuncu geleceğim diye kazan kaldırmış vaziyette.
Aynı şeyi bir sürü transfer için için söyleyebiliriz sonuçta.
Gedson için de aynısını dedik 50 milyon opsiyonlu adam niye gelsin ki dedik sonuç ortada. En kötü ocakta bir yere gider zaten ama olay yoklamaya çalışmak. Hoca 2-8 arası diyip transferi kapanan ligleri gösterdiyse b planı görmek gerekir.

united buraya oyuncu gondermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt