- 3 Haziran 2015
- 57.335
- 66.573
- 4.143
Bizden bir
OLMAZ
OLMAZ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenere yatmaya geldi adam yahu.Söyle eski topculara sulanmayalim ya Harry bitik adam ve sakatlaniyor devamlı fenerde hicmi izlemediniz
Fenere yatmaya geldi adam yahu.
Tarihin en bitik adamı diz kapağı olmayan adam geçen sene ligin içinden geçmişken. O bu sakat muhabbeti bana saçma geliyor.
30 yaşında herif, bizim maçlarda oynamayacak kadar bize bağlı.
Transfer döneminin bitmesine 2 gün var ve kanatta Babel diye bir oyuncun var.

Donny konusu kapanabilir
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
O gün ile günümüz arasında çok fark var. Oyuncu geleceğim diye kazan kaldırmış vaziyette.adamlar evertona gondermediler bize niye gondersinler
Renkdas ben artik taraftar anlaminda, ozellikle bilincli taraftarlar, hocaya olan guvenin hızla düstuğünü goruyorum cevremde. Modern futbola kafa yormus olsa, yardimcilari ve oyunculari biat kültürü ile dizayn etmeyi biraksa zaten o bizim efsanemiz. Ama olmuyor, degisip kendini bir turlu yenileyemiyor.
6 değil mi bu hep ileriden top kapmaya geri koşan görüntüler; stoper arasına girmemiş hiç, bak 8 çıkması yine, her yer 8 zaten.adamın kadraja sığmayan uzaktan şutları var hayran oldum.![]()
O gün ile günümüz arasında çok fark var. Oyuncu geleceğim diye kazan kaldırmış vaziyette.
Aynı şeyi bir sürü transfer için için söyleyebiliriz sonuçta.
Gedson için de aynısını dedik 50 milyon opsiyonlu adam niye gelsin ki dedik sonuç ortada. En kötü ocakta bir yere gider zaten ama olay yoklamaya çalışmak. Hoca 2-8 arası diyip transferi kapanan ligleri gösterdiyse b planı görmek gerekir.