Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan 1 yabancı hakkımız var boey gibi 1 milyon Euro bonservis ile 500 bin Euro maas vereceğimiz genç siyahi bir orta saha alalım Fransa 2. Ligi takımlarından daha olmadı melo'yu geri çağıralım maç başı ücrete

Son mesajlara bakıyorum da ulan halimiz içler acısı be...

Babel gitsin diye Garry'e bile razı olan var. Babel nefret seviyemiz çok iyi bu acayip hoşuma gidiyor.

Dün biri Tolgay gelsin dedi. Yok be kardeşim Tolga Çiğerci gelsin. Tolgay şimdi çok para ister.

Yapılır mı lan bize bu?

Hataları var tabi renkdas bende katılıyorum herşeyden önce önceki yönetimle ters düştü takımı sabote eder gibi bir durum oldu en büyük yanlış bu ama bu sene bizim için çok farklı bir dönem gelecegi satın almak için yapılan transferler bu yüzden sonuna kadar desteklenmeli diye düşünüyorum
Geleceği satın alan bir yönetim 68 yaşında teknik adamla göreve devam etmezdi.paralari yok gençlere yatırım yapıyoruz lafları ile demogoji yaptilar.bu seneden en ufak ümidim yok açıkçası.gelecege yatırım yapan FT oyuna babel ve Ömer bayrami aliyor.arda ile sözleşme uzatıyor.baskana baksan FT min kontrolünde verdiği vaatlerin hiç birini tutmamış.kalite olarak rakiplerinden bu kadar geride bir GS kadrosu ben hatırlamıyorum.

Son mesajlara bakıyorum da ulan halimiz içler acısı be...

Babel gitsin diye Garry'e bile razı olan var. Babel nefret seviyemiz çok iyi bu acayip hoşuma gidiyor.

Dün biri Tolgay gelsin dedi. Yok be kardeşim Tolga Çiğerci gelsin. Tolgay şimdi çok para ister.

Yapılır mı lan bize bu?
Ne hale düşürdüler sezon başı bale bekliyordu Milet paulinho bekliyodu

İlk teklif düşük olur genelde, resmi teklif yapıldıysa bu işin oluru var.

15 milyon gedsona çok değil ödeme kolaylığı yapsınlar alalım işte 5 Peşin 5+5 yapalım hacı abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt