- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Bitmiş hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hesabın 320 takipçisi varBitmiş hayırlı olsun
Kolpaya mı geldikhesabın 320 takipçisi var
CikaaaaTransfer olmazsa aglamasinlar. Sadece lig olsa idare ederdik belki ilk yarıyı. Senin avrupa var ulan bu nasıl zihniyet. Inşallah akşama birşeyler olur. eylül fırsatı lafı IrfanCan olayı gibi havada kalmaz
Söyle bir soru sorayım renkdas yeni transferlerimizden Morutan Cicaldau Victor Nellson sascha boey Van aanholt bu oyuncularin kac tanesi fenerbahce de oynamaz Beşiktaşa gelirsek onlarda geçici iyi bir kadro kurdular ancak bu sene olmasada seneye ondan sonraki senelerde bunun sıkıntısini çekecekler olaya söyle bakacak olsak tm değerlerinde 127 milyon euro Beşiktaş 97 milyon euro biz gözüküyoruz peki iki takımı kiyasladigimizda yeni kadroları hangi takımın oyuncu satma veya yüksek değerle oyuncu satma olasılığı fazladır bence biz hepsinden öndeyiz ali koçun alavereleri haric orta saha konusunda en büyük yanlışı yapıyoruz oyuncu almamız şart onun dısında politikamız doğruGeleceği satın alan bir yönetim 68 yaşında teknik adamla göreve devam etmezdi.paralari yok gençlere yatırım yapıyoruz lafları ile demogoji yaptilar.bu seneden en ufak ümidim yok açıkçası.gelecege yatırım yapan FT oyuna babel ve Ömer bayrami aliyor.arda ile sözleşme uzatıyor.baskana baksan FT min kontrolünde verdiği vaatlerin hiç birini tutmamış.kalite olarak rakiplerinden bu kadar geride bir GS kadrosu ben hatırlamıyorum.
Söyle bir soru sorayım renkdas yeni transferlerimizden Morutan Cicaldau Victor Nellson sascha boey Van aanholt bu oyuncularin kac tanesi fenerbahce de oynamaz Beşiktaşa gelirsek onlarda geçici iyi bir kadro kurdular ancak bu sene olmasada seneye ondan sonraki senelerde bunun sıkıntısini çekecekler olaya söyle bakacak olsak tm değerlerinde 127 milyon euro Beşiktaş 97 milyon euro biz gözüküyoruz peki iki takımı kiyasladigimizda yeni kadroları hangi takımın oyuncu satma veya yüksek değerle oyuncu satma olasılığı fazladır bence biz hepsinden öndeyiz ali koçun alavereleri haric orta saha konusunda en büyük yanlışı yapıyoruz oyuncu almamız şart onun dısında politikamız doğru