Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bu Gedson iyi hoşta bulunmaz hint kumaşı mı oldu bana. Bizim gibi takımlar artık 15m euro verip topçu falan almamalı, biz Gedson gibilerini 2-3m euro iken bulup getirmemiz lazım. Yazık günah ya, 1 senedir Gedsonla yatıp kalkıyoruz, bu klüp hiç aklını kullanmayacak mı ya, bak ne güzel sağbek bulup getirdiniz aynısını orta sahaya neden bakmadınız bir senedir.

Bi durun abiler sinerji yakalamaya çalışıyoruz.

Bizim mal muhabirler bu haberi alıp son dakika geçeceklerdi.

Ya hep kotu haber yeter biktim bende birazda iyi haber paylasayim dedim

Artık başkan devreye girdi seviyesinde kolpa haberler dönüyor nasıl kuruyp kaldığımizı düşünün işte .

Yarın saat 15.00 gibi yayınlanmak üzere duyum paylaşayım bari:

"Oyuncu ile prensipte anlaşıldı. İşlemler yetişmediği için Ocakta imzalar atılacak"

Bu ve bunun gibi çok ciddi! duyumlara hazır mıyız yarın?

Geleceği satın alan bir yönetim 68 yaşında teknik adamla göreve devam etmezdi.paralari yok gençlere yatırım yapıyoruz lafları ile demogoji yaptilar.bu seneden en ufak ümidim yok açıkçası.gelecege yatırım yapan FT oyuna babel ve Ömer bayrami aliyor.arda ile sözleşme uzatıyor.baskana baksan FT min kontrolünde verdiği vaatlerin hiç birini tutmamış.kalite olarak rakiplerinden bu kadar geride bir GS kadrosu ben hatırlamıyorum.
Söyle bir soru sorayım renkdas yeni transferlerimizden Morutan Cicaldau Victor Nellson sascha boey Van aanholt bu oyuncularin kac tanesi fenerbahce de oynamaz Beşiktaşa gelirsek onlarda geçici iyi bir kadro kurdular ancak bu sene olmasada seneye ondan sonraki senelerde bunun sıkıntısini çekecekler olaya söyle bakacak olsak tm değerlerinde 127 milyon euro Beşiktaş 97 milyon euro biz gözüküyoruz peki iki takımı kiyasladigimizda yeni kadroları hangi takımın oyuncu satma veya yüksek değerle oyuncu satma olasılığı fazladır bence biz hepsinden öndeyiz ali koçun alavereleri haric orta saha konusunda en büyük yanlışı yapıyoruz oyuncu almamız şart onun dısında politikamız doğru

Gurbo falan da almadik. Enteresan. Acaba limit de mi sikinti var

Söyle bir soru sorayım renkdas yeni transferlerimizden Morutan Cicaldau Victor Nellson sascha boey Van aanholt bu oyuncularin kac tanesi fenerbahce de oynamaz Beşiktaşa gelirsek onlarda geçici iyi bir kadro kurdular ancak bu sene olmasada seneye ondan sonraki senelerde bunun sıkıntısini çekecekler olaya söyle bakacak olsak tm değerlerinde 127 milyon euro Beşiktaş 97 milyon euro biz gözüküyoruz peki iki takımı kiyasladigimizda yeni kadroları hangi takımın oyuncu satma veya yüksek değerle oyuncu satma olasılığı fazladır bence biz hepsinden öndeyiz ali koçun alavereleri haric orta saha konusunda en büyük yanlışı yapıyoruz oyuncu almamız şart onun dısında politikamız doğru

Gedsoni veya o ayardaki bir adamı geçtim şu orta sahaya nasıl takviye yapmadan sezona başlayacağız en azından gider fbnin orta sahaya aldığı eleman gibi ucuz kapalı kutu bir transfer yaparsin gedson için 10 milyonu gözden çıkarmışiz zaten şunun 2-3 milyonunu birine basamiyor muyuz tutmazsa da tutmaz abicigim en azından bir umudumuz olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt