Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Benimde kendime göre hayallerim var"

Hayalleri Ömer Bayram ve Babel.

Cidden yazık...

Taylan ve Berkan bu takımda rotasyon olacak oyuncular, şimdi bir sey olsa, Aytaç'a mecbur kalacaz.

Kimse bana boş romantizm yapmasın, bu orta saha ile şampiyon olamazsın.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Elmas-Terim birlikteliğinin Cengiz-Terim birlikteliğinden fazlasını vadetmediğini görüyoruz sanırım. Bunları bir de FFP varken görmek lazımdı aslında. Herkes yapardı 25 milyon euro’ya bu transferleri.

Ne istiyorsunuz kardeşim 50 milyon euro mu harcasınlar transfere?? İşler iyice çığrından çıkı 250 milyon tl harcamış adamlar pandemi döneminde, 2 buçuk milyar borcun üstüne

Abartısız söylüyorum Selçuk İnan bile şu an Taylan'dan iyi oynar. Taylan hem fiziksel hem mental olarak bitik. Taylan ilk geldiği sene taraftarın önünde heyecandan top süremiyordu. TT Arena'da en küçük uğultuda Taylan tamamen çöker. Ayrıca Taylan sakatlansa şu an o bölgede oynayacak adam yok. Bunları niye düşünmüyoruz kafayı yememek elde değil.

Kasımpaşa sol beki Evren Eren Elmalı'yı dikkatlice takip etmek lazım bizim maçta ve şu an oynanan milli maçta izliyorum çocuğun kumaşı iyi.
Temposu ve ayağı iyi oyunu güzel açıyor, modern bir bek görüntüsü var yaşı 21 dahada gelişir.

Arsenal, Galatasaray'ın Mohamed Elneny için yaptığı teklifi reddetti. (Sky Sports)

Transferin son saatlerinde benfica gedsonu satmıyoruz der ve transferi kapatırız.

Ne istiyorsunuz kardeşim 50 milyon euro mu harcasınlar transfere?? İşler iyice çığrından çıkı 250 milyon tl harcamış adamlar pandemi döneminde, 2 buçuk milyar borcun üstüne
O zaman niye Gedson peşinde koşuyorlar kardeşim? İki tane stoper varken stopere niye 7 milyon euro para veriyorlar? İşleri çığrından çıkaran yönetim ve onlara toz kondurmamak için çırpınanlar.

"Benimde kendime göre hayallerim var"

Hayalleri Ömer Bayram ve Babel.

Cidden yazık...

Taylan ve Berkan bu takımda rotasyon olacak oyuncular, şimdi bir sey olsa, Aytaç'a mecbur kalacaz.

Kimse bana boş romantizm yapmasın, bu orta saha ile şampiyon olamazsın.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Hadi sadece lig olsa yine oynarsın belki. 3 günde 1 maç oynayınca o ihtimal de kalmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt