Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.932
- 40.715
- 3.413
Alin su el neny yi yav. Baskada alabilecegimiz oyuncu yok gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben anladim yönetimin yaptigini. Bakin bir suru oyuncuyla ilgilendik ama olmadi diyecekler kimisinin maasi yuksek kimisi gelmek istemedi diyeSuan okudugum sayfalarda gece hareketli gececek gibi gorunuyor neden boyle konusuyorsun yaw
Elmas-Terim birlikteliğinin Cengiz-Terim birlikteliğinden fazlasını vadetmediğini görüyoruz sanırım. Bunları bir de FFP varken görmek lazımdı aslında. Herkes yapardı 25 milyon euro’ya bu transferleri.
Has huusssHasan Hüseyin gelse bari
Işıtan Gün sen misinNe istiyorsunuz kardeşim 50 milyon euro mu harcasınlar transfere?? İşler iyice çığrından çıkı 250 milyon tl harcamış adamlar pandemi döneminde, 2 buçuk milyar borcun üstüne
Butun umudumun icine ediyorsun hareketlilik varsa biseyde vardir merak etmeBen anladim yönetimin yaptigini. Bakin bir suru oyuncuyla ilgilendik ama olmadi diyecekler kimisinin maasi yuksek kimisi gelmek istemedi diye
Küfürler havada ucusacak en önde liderimiz sen olacaksın reis10 sayfa gerideyim.bu gece harwketli gecer mi acaba
Işıtan Gün sen misin
Negatiflikten Dedemin yanina gideceksin bir gun.Suda gotur baridaha fazla teklif yapıp reddedilmeyelim bari
kapatın transferi
yeter bu kadar
O zaman niye Gedson peşinde koşuyorlar kardeşim? İki tane stoper varken stopere niye 7 milyon euro para veriyorlar? İşleri çığrından çıkaran yönetim ve onlara toz kondurmamak için çırpınanlar.Ne istiyorsunuz kardeşim 50 milyon euro mu harcasınlar transfere?? İşler iyice çığrından çıkı 250 milyon tl harcamış adamlar pandemi döneminde, 2 buçuk milyar borcun üstüne
Hadi sadece lig olsa yine oynarsın belki. 3 günde 1 maç oynayınca o ihtimal de kalmiyor"Benimde kendime göre hayallerim var"
Hayalleri Ömer Bayram ve Babel.
Cidden yazık...
Taylan ve Berkan bu takımda rotasyon olacak oyuncular, şimdi bir sey olsa, Aytaç'a mecbur kalacaz.
Kimse bana boş romantizm yapmasın, bu orta saha ile şampiyon olamazsın.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk