Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tarihinde bu dönem kadar net harcama yapılan bi dönem yok güzel kardeşim.
1631038280214.webp

Galatasaray tarihinde bu dönem kadar net harcama yapılan bi dönem yok güzel kardeşim.
Peki soruyorum; 2 senedir bomboş olan 6 numara için neden bir planlama yapılmamış ? Taylan 6 numara mı ? Taylan'ın gösterdiği performanstan kim memnun ? Geçen sene 3 ay top oynadı diye niye güveniliyor bu adama ? Daha geçen sene Denizli maçında aynı topu kaptırdı şampiyonluk gitti belki de. Bu sene orta saha Psv maçında dağıldı Randers dağıttı bunları da mı göremiyorlar ? 1. sırada alınması gereken bir bölgeyken 100 milyon harcasalar ne olur ? Buradaki insanlar transfer hastası değil, Galatasaray'ın başarılı olmasını isteyen insanlar.

Diawara esir tutuluyormuşya....
Nasıl anında ulaşıp bizim teklifi iletmişler de ret cevabını da almışlar acaba?

Bir de şöyle düşünün. Adam azılı darbecilerin elinde. Demezler mi hadi transfer yaptın, uçlan dolarları.
O nedenle kabul etmiyorum numarası yapmıştır 🙈 :hat: :hehe:
Darbeciler Galatasaray a transfer olduğunu duyduklarında Diawara nin bir sonraki satışından % 20 pay isteyebilirdi .

Fakültede iken turnuva yapardık; futbolla hiç alakası olmayan bazı arkadaşların ''Canım kazanmak için değil, maksat spor yapmak, eğlenmek'' diye kurdukları takımı, ilk maçta 10-15 gol yiyince, bir daha ki maça ara ki bulasın...

''Transfer taraftarı değiliz, aslolan arma'' filan da buna benziyor biraz...Hedeflerden kopulduğu anda en çok bunları diyenler feveran eder...

O zaman niye Gedson peşinde koşuyorlar kardeşim? İki tane stoper varken stopere niye 7 milyon euro para veriyorlar? İşleri çığrından çıkaran yönetim ve onlara toz kondurmamak için çırpınanlar.

Yalnız herkes Nelsson konusundan yönetime vuruyor da Luyindama'ya çöp muamelesi yapıp ısrarla Nelsson'u isteyen hoca. Tabi diyorsanız ki "yönetim hocaya 'Stoper transferi yapmayacağız sen de Luyindama'yı oynatacaksın.' demeliydi" o zaman hak veririm.

Geçen sezonun aynısı yine ortasahasız başlıyoruz sezona bir Gedson çok şey değiştirirdi :(

Ne istiyorsunuz kardeşim 50 milyon euro mu harcasınlar transfere?? İşler iyice çığrından çıkı 250 milyon tl harcamış adamlar pandemi döneminde, 2 buçuk milyar borcun üstüne
Doğru harcasalardı keşke.

Feghouli'yi göndermeden yerine adam almasalardı

Orta sahayı Aytaç - Taylan - Berkan'a bırakmasalardı. Neyse

1 tane 6 şart valla korkmaya başladım.
6 uefa 15 lig toplam 21 maç oynayacağız 4 ayda ve tek 6 numara Taylan hiç mi yorulmayacak hiç mi sakatlanmayacak hiç mi formsuz döneme girmeyecek bu yönetim ne yapmak nereye varmak istemektedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt