Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.378
- 102.499
- 5.238
Galatasaray tarihinde bu dönem kadar net harcama yapılan bi dönem yok güzel kardeşim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray tarihinde bu dönem kadar net harcama yapılan bi dönem yok güzel kardeşim.
Insallah oyle bisey olmayacak bu gece ucak haberi dusecek sabah erken saatlerde biri inecek.Küfürler havada ucusacak en önde liderimiz sen olacaksın reis
ankaragucune kaptirmisizHasan Hüseyin gelse bari
Peki soruyorum; 2 senedir bomboş olan 6 numara için neden bir planlama yapılmamış ? Taylan 6 numara mı ? Taylan'ın gösterdiği performanstan kim memnun ? Geçen sene 3 ay top oynadı diye niye güveniliyor bu adama ? Daha geçen sene Denizli maçında aynı topu kaptırdı şampiyonluk gitti belki de. Bu sene orta saha Psv maçında dağıldı Randers dağıttı bunları da mı göremiyorlar ? 1. sırada alınması gereken bir bölgeyken 100 milyon harcasalar ne olur ? Buradaki insanlar transfer hastası değil, Galatasaray'ın başarılı olmasını isteyen insanlar.Galatasaray tarihinde bu dönem kadar net harcama yapılan bi dönem yok güzel kardeşim.
Insallah, bari elneny gelse. Ama sanmiyorum bakalimButun umudumun icine ediyorsun hareketlilik varsa biseyde vardir merak etme
Darbeciler Galatasaray a transfer olduğunu duyduklarında Diawara nin bir sonraki satışından % 20 pay isteyebilirdi .Diawara esir tutuluyormuşya....
Nasıl anında ulaşıp bizim teklifi iletmişler de ret cevabını da almışlar acaba?
Bir de şöyle düşünün. Adam azılı darbecilerin elinde. Demezler mi hadi transfer yaptın, uçlan dolarları.
O nedenle kabul etmiyorum numarası yapmıştır![]()
![]()
![]()
Belirttim zaten 2 yerli var diye.
yazdıktan sonra gördümTransferin son saatlerinde benfica gedsonu satmıyoruz der ve transferi kapatırız.
avrupa'da gitti, kim gelir bu leş lige.. ancak çok maaş vermemiz lazım.. o da bize tersherkes rejected ne lan bu okulun çirkin bebesi gibi olduk
O zaman niye Gedson peşinde koşuyorlar kardeşim? İki tane stoper varken stopere niye 7 milyon euro para veriyorlar? İşleri çığrından çıkaran yönetim ve onlara toz kondurmamak için çırpınanlar.
Doğru harcasalardı keşke.Ne istiyorsunuz kardeşim 50 milyon euro mu harcasınlar transfere?? İşler iyice çığrından çıkı 250 milyon tl harcamış adamlar pandemi döneminde, 2 buçuk milyar borcun üstüne
Uefa da 0 çekersek o zaman göravrupa'da gitti, kim gelir bu leş lige.. ancak çok maaş vermemiz lazım.. o da bize ters
elde var 0