Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kulüpte vizyonsuz herif istemiyorum ya gerçekten bıktım. Serbay'a aşırı tilt oldum. Madem Galatasaray forması oynuyor her sene altyapıdan topçu alıp onu oynatalım ? 2021'de böyle bir şey kaldı mı ya. Adamlar her bölge için özel antrenör ve analist tutarken biz hala taraftarımızın etkisi, hocamızın şapkadan tavşan çıkartması, Arda'nın takımda abiliği gibi şeyler düşünüyoruz.

Geçen sene 2 gol ile takım şampiyonluğu kaybetti. Biz hala 2-0'dan sonra maçı bırakıyoruz. Abi hiçbir takıma hiçbir rakibine acımayacaksın 6-7 atabiliyorsan atacaksın. Geçen sene Bjk maçında 3-1'den sonra 15 dk top çevirdik Arda sağolsun. Galatasaray'ın potansiyelini niye ileriye götürmek yerine geriye çekiyorsunuz her sene.

alaturka sıçmıklar bunlar renktaş

bunları aşsın diye modern yönetim seçiyoruz onlar da tek adamın emir eri oluyorlar

Klavyem alev aldı yönetimden birkaç kişiyi ekleyin foruma hızımı alamıyorum

E-n3jUBXsAIZgwm

Şu orta sahanın bırak Avrupayi lig de bile hiç bir şey yapamayacağını nasıl görmezler aklım almıyor. Azcık pres yapan takım orta sahayı darma duman ediyor.

Bunlar transfer falan yapmayacak belli oldu. Terim'in yanında el pençe divan olan bir adamın 116 yıllık tarihe dayanan, 30 milyon taraftara sahip bir camiayı yönetmesini beklemek hayaldı.

Daha öncede söylediğim gibi yapamıyorsan dahi çık camiaya açıkla ve beklentiye sokma insanları

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki soruyorum; 2 senedir bomboş olan 6 numara için neden bir planlama yapılmamış ? Taylan 6 numara mı ? Taylan'ın gösterdiği performanstan kim memnun ? Geçen sene 3 ay top oynadı diye niye güveniliyor bu adama ? Daha geçen sene Denizli maçında aynı topu kaptırdı şampiyonluk gitti belki de. Bu sene orta saha Psv maçında dağıldı Randers dağıttı bunları da mı göremiyorlar ? 1. sırada alınması gereken bir bölgeyken 100 milyon harcasalar ne olur ? Buradaki insanlar transfer hastası değil, Galatasaray'ın başarılı olmasını isteyen insanlar.
Türk filmlerinde bir sahne olur.
Para verip bir kaç kişiyi birinin üzerine salarlar, sonra esas oğlan gelir hepsini numaradan tepeler ve kahraman olur.

Aynı şekilde Fatih Hoca da sanırım bilerek bazı bölgeleri boş bıraktırıyor. Sonra oraya birilerini koyuyor, tutarsa Kahraman oluyor, tutmazsa yönetim oraya oyuncu almadı oluyor.....

(Hemen saldırmayın, bu yazdıklarımda ciddi değilim ama inanın mantıkla açıklayamıyorum olanları böyle abuk subuk şeyler geliyor aklıma)

Türk filmlerinde bir sahne olur.
Para verip bir kaç kişiyi birinin üzerine salarlar, sonra esas oğlan gelir hepsini numaradan tepeler ve kahraman olur.

Aynı şekilde Fatih Hoca da sanırım bilerek bazı bölgeleri boş bıraktırıyor. Sonra oraya birilerini koyuyor, tutarsa Kahraman oluyor, tutmazsa yönetim oraya oyuncu almadı oluyor.....

(Hemen saldırmayın, bu yazdıklarımda ciddi değilim ama inanın mantıkla açıklayamıyorum olanları böyle abuk subuk şeyler geliyor aklıma)
Rdaş çok haklısın. Bu durum bir senaryo değil baya baya gerçek. Bunu geçen haftalarda ben de belirttim. Hoca herhalde kendisine "orta sahasız şampiyon olduk" "defanssız şampiyon olduk" "forvetsiz şampiyon olduk" dedirtmekten çok keyif alıyor.

Malesef nelsonu aldigimizda 6 noyu unutmaliydik Marcao Var Luyin var sen git Nelsoni al.Git 6 no bul o paraya ona taksit yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt