Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutan Cica ve Nelsson bu transferlerin yüzü suyu hürmetine bir dos almamız lazım çünkü özellikle Morutan uber bir yetenek bunu ben demiyorum romanyalilar da aynı görüşte arastirirsaniz görürsünüz milli takımda oynamama olayı performans değil teknik direktorle problemi varMorutan’dan çok umutluyum ama orta saha olmazsa yalan olacak bu seneki performansı. Paşa maçındaki oyununu bile konuşamadık
Omar dahil 14 ama Omar'a bu sezon hiç lisans çıkarılmadığı için 1 kontejanımız var şu an.Omar dahil mi 13 yabancı var şu an ?
Dün yeniay oldu,olumlu onun icin,gelebilirGustavo, Mendy derken hop Gedson Galatasaray'da olsa ne güzel olur
Kardeşim imkansız camiamız için biraz zaman alır oyuncu hakkında yorumunu yaz bakalım izlemişsin anlaşılanİmkan dahilinde bile değil bu çocuk morutandan da nelssondan da zor transfer hiç umitlenmeyin mucize olup gelirse fiorentina döneminin melosunu almış oluruz onun kadar da kudurtucu bir tarzı var ama dediğim gibi bence imkansız
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burkay bu çocuklar Galatasaray formasını giydiği için artık çöp statüsünde çoğu kişi için.Morutan Cica ve Nelsson bu transferlerin yüzü suyu hürmetine bir dos almamız lazım çünkü özellikle Morutan uber bir yetenek bunu ben demiyorum romanyalilar da aynı görüşte arastirirsaniz görürsünüz milli takımda oynamama olayı performans değil teknik direktorle problemi var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yedlinle feshedeceginize omarla fesih daha mantikli degil mi?
Assunçao fm'de baba wonderkidlerden. Gerçekte o profile yaklaşsa bile çok fena bir şeye dönüşür.
kotu cikma ihtimali resmen 0Gustavo Assuncao Brezilya Ümit milli oyuncusuymuş. Tam bu seneki tercih ettiğimiz profil
Marcos assuncao , bizim kavgalı Roma maçında romadaydi yanlış hatırlamıyorsamZamanında Betiste de bu isimde bir adam vardı onu hatırlıyorum bir.