Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan’dan çok umutluyum ama orta saha olmazsa yalan olacak bu seneki performansı. Paşa maçındaki oyununu bile konuşamadık
Morutan Cica ve Nelsson bu transferlerin yüzü suyu hürmetine bir dos almamız lazım çünkü özellikle Morutan uber bir yetenek bunu ben demiyorum romanyalilar da aynı görüşte arastirirsaniz görürsünüz milli takımda oynamama olayı performans değil teknik direktorle problemi var

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İmkan dahilinde bile değil bu çocuk morutandan da nelssondan da zor transfer hiç umitlenmeyin mucize olup gelirse fiorentina döneminin melosunu almış oluruz onun kadar da kudurtucu bir tarzı var ama dediğim gibi bence imkansız

Kardeşim imkansız camiamız için biraz zaman alır oyuncu hakkında yorumunu yaz bakalım izlemişsin anlaşılan

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

valla twitterda türkiye'de bir gazetede çalışan , yorum programına katılan herkesin trasnfer hakkında bir şeyler yazması yasaklansın.
yarısı her ismi bir kere yazıyor ediyor sırf "bunu belirtmiştim, bana bakın bana bakın , demiştim " havası için.

Dicekleri var ise yazsınlar, TV'ye bağlanıp konuşsunlar . bu ne be...

Morutan Cica ve Nelsson bu transferlerin yüzü suyu hürmetine bir dos almamız lazım çünkü özellikle Morutan uber bir yetenek bunu ben demiyorum romanyalilar da aynı görüşte arastirirsaniz görürsünüz milli takımda oynamama olayı performans değil teknik direktorle problemi var

Burkay bu çocuklar Galatasaray formasını giydiği için artık çöp statüsünde çoğu kişi için. :)

Sabah gedson gündüz el neny akşam üstü diawara geceye doğru dieng-mendy gece yarısı gustavo iyi tastas yapıyorlar bizle hayırlısı artik

Assunçao fm'de baba wonderkidlerden. Gerçekte o profile yaklaşsa bile çok fena bir şeye dönüşür.
Gustavo.webp
FM Profili - 2023 Aralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt