Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.489
- 102.564
- 5.238
Abonedir.Bir futbolcu Galatasaray Dergisini neden takıp eder? Mantıklı bir neden söyle?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abonedir.Bir futbolcu Galatasaray Dergisini neden takıp eder? Mantıklı bir neden söyle?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Evanderle Gedson ne alaka yav
Eskiden takip ediyor olmasın
•quod erat demonstrandum•
Bu adam videolardan bakmak olmaz ama denilen, izleyen arkadaşın dedikleri falan çok zor ama gelirse hafızalarda ne gedson kalır ne birşey ve eğer potansiyeline ulaşırsa 2 seneye daha ona doyamadan deli paraya okuturuz. Söylenenlerin yarısı kadar bile olsa yeter
Ben oynadığı bir maçı izledim, ve biz niye böyle ön libero çıkaramıyoruz bulamıyoruz demiştim. Umarım doğrudur ve gelir.Bu adam videolardan bakmak olmaz ama denilen, izleyen arkadaşın dedikleri falan çok zor ama gelirse hafızalarda ne gedson kalır ne birşey ve eğer potansiyeline ulaşırsa 2 seneye daha ona doyamadan deli paraya okuturuz. Söylenenlerin yarısı kadar bile olsa yeter
Valla eskiden takip ediyorduysa da fanatik galatasaraylı heralde gs dergisini bile takip etmişEskiden takip ediyor olmasın
•quod erat demonstrandum•
2 orta saha alabilirler diye düşünüyorumGustavo potansiyelli ve zor transfer deniyor ama Gedson'a ayrılan bütçeyle alınabilmesi lazım. Hatta bonus bir oyuncuya bile yer kalması lazım. Benfica Gedson'u salsa 10-12'lerde geziyorduk zaten.
Eger 2 orta saha gelirse valla irfancan inanılmaz önemli bir hal alıyor. Kaleye yerli şart