Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumfbin en salak cocugu bu yaw,

9PxtuxS.png

:asd:
forumfb ne lan

Galatasaray, Famalicao forması giyen Gustavo Assunção da Silva’yı kadrosuna kattı.

• Gustavo Assunção bugün saat 15.50’de İstanbul Havalimanı’nda olacak. Oyuncu Hollanda’dan uçağa bindi ve geliyor.

Son gun transferi cok guzel oldu. Insallah opsiyonu makul seviyededir de seneye aliriz

Assuncao’yu sadece isim olarak biliyorum, bazi scout sayfalari kendisini hakkinda iyi seyler yazmisti ama oyuncuyu hic izlemedim.

Babel gidiyorsa 1 yabancı daha gelebilir. Mendy’i defansif olduğu için alabilir bizimkiler.

Babel değil Yedlin yollamak lazım UEFA için kadroda kanat kalmıyor yoksa. Yedlin olsa ne olur olmasa ne olur

Her ne kadar biz sahadaki halini görsek de bence yaşadıkları hafif şeyler değil, Alanya'da da toparlayamayabilir o yüzden. Tarak kemiği kırıp üstüne 2 ay sonra kaval kemiği kırmanın psikolojisini dahi kaldırmak zordur hele de bir futbolcu için.

O yüzden ne olursa olsun Akbaba'ya kızamıyorum ben.
En son o penaltıyı kaçırdı ya o günden beri Falcao falan hikaye acayip nefret ettim kendisinden. Bi de malesef akan oyuna değil, skora odaklı Culyano tarzı bi oyuncu Akbaba, bizim takımda yeterince hamal yok koşan, mücadele eden. Hal böyle olunca bu tarz profil her ne kadar kaliteli olursa olsun çok sırıtır.

Benim bu yaz en sevindiğim an Akbaba'nın gidişi inşallah yollar kesişmez bir daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt