Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benfica gibi vasat bir takimda bile oynayamayan, totenhamdan sutlanan, bir adama 10 milyonun üstünde bir rakam vermek sacmalik olurdu su ortamda

bizde de öyle ahim sahim bir sey yapmiyordu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Yapma yanarız :red:

Tamam alamadık sinirliyiz falan ama bok atmayalım lütfen.

Bişi sorcam. Düşünün bi tartın öyle cevap verin

Kerem size itici geliyor mu?

Kerem geçen yıl son dönemde oynatılsaydı arda ve babeldense biz şampiyon olabilirdik çok çok büyük ihtimal ve emin ol renktaş şuan hakettiği değeri görür marcaonun saldırısından sonrada hiç kimseye itici gelmezdi.
Bana itici gelmiyor kerem tehdidi en yüksek oyuncularımızdandır belki savunma anlamında yeterli değil ama en ufak dalgınlığı felan affetmiyor rakibin.bi oyuncu oynadığı maçların hemen hemen hepsinde takıma hücumsal anlamda ciddi katkı sağlıyorsa itici gelmemeli.genç bi oyuncu sus işareti önemsenmeyecek bi işaret mutlaka değil ama bu denli tekme tokat girilecekte bi davranış değil heleki marcao gibi el bombası davranışları olan bi oyuncu ne hadle böyle davranma lüksünü kendinde buluyor,ulan sen hagi misin drogba mısın şıno musun bilmem popescu musun hatasız kusursuz bi oyuncu musunda kalkıp arkadaşına dalıyorsun.
Marcaonun kesinlikle hoş görülecek bi durumu yok bu olayda.ben keremcide marcaocuda değilim gsdir derdim.ama kereme itici bakmam çocuk elinden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyor ve başarıyor şuana kadar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapma yanarız :red:

Tamam alamadık sinirliyiz falan ama bok atmayalım lütfen.
burada cogu kisi sirf bjk macinda yaptigi asist yüzünden istiyor bu bebeyi

ben gedsonun bizdeyken öyle tek basina aldirdigi bir maci hatirlamiyorum

10 milyonun ve üst verilecek bir oyuncu kesinikle degil su andaki form durumuna göre

Fuzuli bilgi: Assunçao’ un ç’si bu arada s olarak okunuyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
flavioconceic3a7ao.jpg

Flavio Conceiçao gibi yani ;)

Hiç gülmüyor çünkü, gol atıyor bi şekiller falan. Asist yapıyor mesela takım arkadaşı, hiç oralı değil teşekkür veya o şekilde bir vücut dili yok. Bi havalar falan. Marcao haklı olduğumu düşündüğüm bnir konuda dedi açıklama yaparken. Mutlaka bir haklı tarafı olduğunu düşünüyorum.
Maçı izleyenler bilir sürekli top kaybedip el kol yapıyordu kaybettiği toplara geri koşmuyordu adamın bir tarafı çıkmıştı keremin kaybettiği topları çıkarmak için he yaptığı çok büyük hata ama haklı yani var ben marcaoya karşı halille olan dostluğu yüzünden zaten soğuk baktığını düşünüyorum bu olayda da patladı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem twitter da hemde forumlarda Kerem’e alınan cephe hayra alamet değil. Marcao’dan önce böyle bir şey yoktu. Menajeride ortalığı karıştırıyor maalesef. İkisi de bizim oyuncumuz. Dikkat edelim.
Renktas kendi de sebep oluyor ilk attığı golde yaşadığı sevince bak bir de son zamanlarda olanlara ben oldum gözüyle baktığı hissediliyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

burada cogu kisi sirf bjk macinda yaptigi asist yüzünden istiyor bu bebeyi

ben gedsonun bizdeyken öyle tek basina aldirdigi bir maci hatirlamiyorum

10 milyonun ve üst verilecek bir oyuncu kesinikle degil su andaki form durumuna göre

Çoğu kişiyi bilmem ama potansiyeli belli ve farklı tip meziyetleri olan bir orta saha bana göre tam bizim aradığımız oyuncuydu.

Ben o yüzden istiyorum zaten forumun %90'ı ilk 10 maçında falan kız Gedson diyorladı başlığında.

O dönemde savunduk son 5-6 maç harika performans verdi bunun en büyük sebebi de çocuk 1.5 yıldır top oynamıyordu ancak toparlandı.

İstatistikleri ortada, yarım sezonda hatta yarım sezonunda yarısını tam performanslı oynamadan tüm verilerde Galatasaray adına listeye girdi.

Hani bazen durup dururken karsindaki adama tokat atasin gelir ya! Suanda Jorge Jesus ve Luisao'yu öyle tokatlayasim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt