- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Asuncayi gstvde
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla sabretmek zorundayız, şu anki mali koşullarda çok şeye sabretmek zorunsa da kalacağız ileride, yabancı da gelse direkt tecrübeli birisi gelir mi muamma. İrfan Can işi zaten yaş; bu sene alamadık seneye 7+4 olursa fiyatı artar, sınır kalkarsa zaten yerli kaleciye gerek kalmaz.Hayır, sadece Muslera'nın toparlayacağına inaıyorum. Toparlamayazsa zaten kendisi gider o karakterde bir insan ki o zaman kimse istemez.
Kaleci yetiştirme konusunda en kötü camia biziz. Mesela Muslera olmasa Altay'ı biz almış olsak çoktan yabancı bir kaleci almıştık. Altay ne hatalar yaptı ilk sezonunda fb de şampiyonluğu verdiler. Bu taraftar grubu ile İrfancan'ı da alsak 2 3 hatasından sonra çöp yaparız. Efsane kalecisi Muslera'ya bunu yapan henüz kendisini ispat edememiş yerli kalecisine neler yapmaz. Dolayısıyla Muslera toparlamazsa gider ve yerine yine yabancı bir smuslera ararız. Bizim taraftar grubumuz yerli bir kaleciye sabredemez.
Kanal gerçekten çöp yaEkli dosyayı görüntüle 138195
asuncayu istabbula inmis ama bizim kanal bu herifi gösteriyor su anda
ulan bana ne elin sisman gitaristinden
bana futbol takimi hakkinda bilgi verin kardesim
Ekli dosyayı görüntüle 138195
asuncayu istabbula inmis ama bizim kanal bu herifi gösteriyor su anda
ulan bana ne elin sisman gitaristinden
bana futbol takimi hakkinda bilgi verin kardesim
yoo yeni transferimiz yazmıyor gustavo assuncao bekleniyor diyorkapa vermeden gstvye veriyoruz. ceza gelir gibi.
Gedson gelse keşke.Galatasaray transferi kapadi.Transfer olursa benim icin supriz olur.Lutfen olsun.
ikna oldumyoo yeni transferimiz yazmıyor gustavo assuncao bekleniyor diyor
Soktuğumun yabancı sınırı, diyelim halil kötü maç çıkarıyo, muhammedi oyuna atmak için bir yabancı daha çıkarman lazım. Yabancıya alternatif ya da denk türk olmadığı içinde oyun düzenin bozuluyor. Resmen cinnetlik şu türk kuralı.muslera
boey-nelsson-marcao-pva
gustavo-berkan
morutan-cicaldau-kerem
halil
güzel duruyor
maşallah
umarım gustavo iyi çıkar
Bisey olmazkapa vermeden gstvye veriyoruz. ceza gelir gibi.