- 23 Ocak 2019
- 25.585
- 33.282
- 2.273
Muhtemelen dünden kalma bir haber girdiler.Yani ne demek istemiş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen dünden kalma bir haber girdiler.Yani ne demek istemiş?
Git de Fatih abi ben Almanya'dan geldim, size beatbox yapacam.agalar beyler almanyadan ilk kez istanbula geldim. Gs halen florya da mi antreman yapiyor? oraya gidersem futbolcularla fototaf yapmak mümkünati varmi? ve saat kacte antreman yapiyorlar?
yardim edecek yok mu?
Uçağa binmeden inanmam. Diğeri bindi mi uçağa?
Assunçao kariyerinde 2 defa merkezde oynamış diawara da 8 bana merkezde oynayamazlar gibi geliyor birbirlerinin alternatifleri olurlar ya da fatih terim çift ön liberoya geçer o zamanda hücum da birşey üretemeyiz.Gustavo teknik kapasitesiyle önde de oynayabilir gibi duruyor, izleyenler daha iyi yorumlayacaktır. Her şeyi geçtim Gustavo'nun maliyeti söylendiği gibiyse rotasyonda da kullanabilir, gelişimini sağlayabiliriz bir yandan. Çok çeşitli ve sağlam rotasyonlu bir orta sahamız olur eğer Diawara da gelirse.
herşey onun şehadet şerbetini içmesinden sonra başladı zatenYusuf kara sehit mi oldu
Tolga Cigerciye 2 m euro vermis kulübüz her şey olabilir.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
maliyetinden bagımsız elneny cok iyi bir orta saha oyuncusu simdi taylana ne küfürler edicek insanlar merak ediyorumTransferi Albayrak yönetimi yapsa Elneny 2.5 milyondan 4 yillik sözlesmeye imza atmisti. Orta saha alacagiz diye panik transferi adi altinda tüm operasyonu sabote edecek bir oyuncuyu transfer etmedikleri iyi oldu.
Diğeri derken Gustavo mu? Ondan bahsediyorsan indi bile İstanbul'aUçağa binmeden inanmam. Diğeri bindi mi uçağa?
assunçao 2 senedir düşüşteymiş