Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani ne demek istemiş?
Muhtemelen dünden kalma bir haber girdiler.

1631115623574.webp

Diawara'yı da alırız, B.Elmas saplamalara doyamadı romayi da alalım kucağa

agalar beyler almanyadan ilk kez istanbula geldim. Gs halen florya da mi antreman yapiyor? oraya gidersem futbolcularla fototaf yapmak mümkünati varmi? ve saat kacte antreman yapiyorlar?

yardim edecek yok mu?
Git de Fatih abi ben Almanya'dan geldim, size beatbox yapacam.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Gustavo teknik kapasitesiyle önde de oynayabilir gibi duruyor, izleyenler daha iyi yorumlayacaktır. Her şeyi geçtim Gustavo'nun maliyeti söylendiği gibiyse rotasyonda da kullanabilir, gelişimini sağlayabiliriz bir yandan. Çok çeşitli ve sağlam rotasyonlu bir orta sahamız olur eğer Diawara da gelirse.
Assunçao kariyerinde 2 defa merkezde oynamış diawara da 8 bana merkezde oynayamazlar gibi geliyor birbirlerinin alternatifleri olurlar ya da fatih terim çift ön liberoya geçer o zamanda hücum da birşey üretemeyiz.

ben sahsen diawarayı istemem cünkü mourinhonun oynatmadıgı adamı allayıp pullayıp iyi bi bonservisle satısı icin romaya tasıyıcı annelik yapmaya gerek yok

Transferi Albayrak yönetimi yapsa Elneny 2.5 milyondan 4 yillik sözlesmeye imza atmisti. Orta saha alacagiz diye panik transferi adi altinda tüm operasyonu sabote edecek bir oyuncuyu transfer etmedikleri iyi oldu.
maliyetinden bagımsız elneny cok iyi bir orta saha oyuncusu simdi taylana ne küfürler edicek insanlar merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt