Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakikalarda bir sürpriz için ugrasiliyor Burak elmas 2 gündür uyumadı 🔥🔥

Via Murhan Can Saydek
1631115964510.webp

Assunçao kariyerinde 2 defa merkezde oynamış diawara da 8 bana merkezde oynayamazlar gibi geliyor birbirlerinin alternatifleri olurlar ya da fatih terim çift ön liberoya geçer o zamanda hücum da birşey üretemeyiz.
Çift oynayacağını sanmıyorum, net bir b2b alabilseydik bence üç 8 ile oynamayı planlıyordu hoca. Diawara pas konusunda iyi bir oyuncudur, dün de yazdım benim çok sevdiğim ve yıllardır takip ettiğim bir isim. Kesici olduğu kadar top dağıtmada da iyidir ama 8 numaradan ince paslar, yumuşak dokunuşlar bekliyorsanız onları yapamaz. Diawara'nın olmuşu, üst versiyonu Ndidi, oyun tarzı nispeten onu andırıyor izlerken. Bakalım, rotasyon için bile çok güzel olur. Uzun bir lig, Avrupa falan derken sayıca orta sahada fazla olmak güzel olur.

uefa veya conferencelere grupu atlarsak

————-Muslera————-
boey—nelsson—marcao—pvh
—————Diawara————
——Assuncao——Cicildau——
Morutan——MM———Kerem

Menajerlere boyun egmeyen ve istedigi maliyetlere oyuncu alabilen bir Galatasaray yönetiminin gelmesi iyi oldu. Esref Hamamcioglu'nun futbol akli Cenk Ergün'ün yaptigi anlasmalardan hala cikamadik mesela. Yine ayni adam basimiza bela olacakti. Türkiye'de artik büyük para olmadigini herkes anlayacak. "TÜRKIYE'dir Galatasaray "sonucta.

Transferi Albayrak yönetimi yapsa Elneny 2.5 milyondan 4 yillik sözlesmeye imza atmisti. Orta saha alacagiz diye panik transferi adi altinda tüm operasyonu sabote edecek bir oyuncuyu transfer etmedikleri iyi oldu.
ve başkan, başkan yardımcısı ve 2. başkan olarak kendisi futbolcuyla formayı tutardı imza töreninde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt